Monitör dahil 25000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
25.000-26.000

205220

Kilopat
Selam, başlıktan da anlayacağınız üzere sistem toplayacağım yakında. Tavsiyeler nedir, hangi markaları ya da modelleri tercih etmeliyim?
Ben böyle bir şeyler düşünüyorum.

1661421963605.png

Fiyatı benzerlerine göre bayağı uygun geldi. Fakat PSU ve anakarttan pek emin değilim. Dediğim gibi sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum. İyi sosyaller.

Rampage PSU almayın C4'ün rakibidir kendisi iyi patlar. Anakart iyi ama belki B450 S2H V2 daha iyi sanırsam ona da bakabilirsiniz.

Alternatif olarak Cooler Master PSU vardı. Kalite arıyorum, onu seçecektim. Ne yazık ki stoku bitmiş. Tam alışveriş listesini göstermedim ama ekstra bir PSU eklemiştim Rampage ile değiştirmek için:

1661422650094.png

Ekran kartının NVIDIA olması şart mı? Değilse:
Skygate [PC Hocası] | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistemi öneririm. Yanına da 2K bir monitör.

Ekran kartının NVIDIA olması şart mı? Değilse:
Skygate [PC Hocası] | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistemi öneririm. Yanına da 2K bir monitör.
AMD çok istiyordum fakat ne yazık ki Nvidia kartlar teknoloji ve performans bakımından daha iyi.

2X:

26,529 TL tutuyor toplam. Bütçe yeterliyse böyle bir sistem toplanabilir. Bütçe yetmiyorsa monitör olarak bu alınabilir:

AMD çok istiyordum fakat ne yazık ki NVIDIA kartlar teknoloji ve performans bakımından daha iyi.

Bu attığım sistemin içinde RX 6750XT var. Yani NVIDIA tarafında RTX 3070 Ti'a denk. Sizin yukarıda belirttiğiniz sistemden performans bakımından biraz fazla iyi ama yine de tercih meselesi.
Teknoloji tarafına gelirsek AMD'nin zaten halihazırda RSR teknolojsi var. Ekstra olarak FSR teknolojisi de DLSS gibi çoğu oyunu yakında destekleyecek deniliyor.

Bu attığım sistemin içinde RX 6750XT var. Yani NVIDIA tarafında RTX 3070 Ti'a denk. Sizin yukarıda belirttiğiniz sistemden performans bakımından biraz fazla iyi ama yine de tercih meselesi.
Teknoloji tarafına gelirsek AMD'nin zaten halihazırda RSR teknolojsi var. Ekstra olarak FSR teknolojisi de DLSS gibi çoğu oyunu yakında destekleyecek deniliyor.
Mevzu FPS değil, Ray Tracing. Ayrıca Nvidia'nın sunduğu yazılımların daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gösterdiğiniz sisteme 3070 TI ekledim, gerçekten güzel. Onu da alabilirim.

2X:

26,529 TL tutuyor toplam. Bütçe yeterliyse böyle bir sistem toplanabilir. Bütçe yetmiyorsa monitör olarak bu alınabilir:
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı