Lithium Megapat Katılım 3 Mart 2013 Mesajlar 544 Makaleler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2014 #11 Talha YLDRM dedi: Kardeşim belki öyle düşünüyor olabilirsin ama benim bütçe konusunda sıkıntım olduğu için o ekran kartını yazdım... Genişletmek için tıkla... Üstte verilen sistem önerilerinden birini alın sakın kendi yaptığınızı almak gibi bir hataya düşmeyin.
Talha YLDRM dedi: Kardeşim belki öyle düşünüyor olabilirsin ama benim bütçe konusunda sıkıntım olduğu için o ekran kartını yazdım... Genişletmek için tıkla... Üstte verilen sistem önerilerinden birini alın sakın kendi yaptığınızı almak gibi bir hataya düşmeyin.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2014 #12 GT 630 Almanızı önermem .bendede GT630 Var fakat en kısa zamanda değiştirmeyi planlıyorum.
S Slayer Ziyaretçi 26 Mart 2014 #13 Ramleri gskill 1886mhz yap. Ssd gereksiz ssdden kalan parayı ekran kartına yatır. Soğutucuyuda çıkar oda şimdilik gereksiz sonradan alabilirsin.
Ramleri gskill 1886mhz yap. Ssd gereksiz ssdden kalan parayı ekran kartına yatır. Soğutucuyuda çıkar oda şimdilik gereksiz sonradan alabilirsin.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2014 #14 Böyle Bir Sistem Var. Yapmış olduğum sistem :Bütçenizi biraz daha zorlayıp 350 tl daha ekleyerek bu sisteme ekran kartı ekleyip alabilirsiniz.
Böyle Bir Sistem Var. Yapmış olduğum sistem :Bütçenizi biraz daha zorlayıp 350 tl daha ekleyerek bu sisteme ekran kartı ekleyip alabilirsiniz.