Slamperx Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #11 Asdasgudas dedi: RAM'ler çift kanal olursa güzel olur. Ayrıca Athlon 3000G yerine ikinci elden Ryzen 3 2200G kullanılabilir. Veya 3000 TL yapılıp sıfır alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır olmasına istedim, 2.el istenirse niye olmasın. NQXT dedi: Bende de öyle kaydetmemiş galiba arkadaş. Genişletmek için tıkla... Aynen, kaydetmemişim kusura bakmayın
Asdasgudas dedi: RAM'ler çift kanal olursa güzel olur. Ayrıca Athlon 3000G yerine ikinci elden Ryzen 3 2200G kullanılabilir. Veya 3000 TL yapılıp sıfır alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sıfır olmasına istedim, 2.el istenirse niye olmasın. NQXT dedi: Bende de öyle kaydetmemiş galiba arkadaş. Genişletmek için tıkla... Aynen, kaydetmemişim kusura bakmayın
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 4 Ocak 2021 #12 CS7PXLX9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Ben de böyle birşey topladım, bütçesi aşırı kısıtlı olanlar göz atabilir. Bir dakika, sizinle tıpatıp aynısını mı toplamışım hata mı oldu?
CS7PXLX9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Ben de böyle birşey topladım, bütçesi aşırı kısıtlı olanlar göz atabilir. Bir dakika, sizinle tıpatıp aynısını mı toplamışım hata mı oldu?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 4 Ocak 2021 #13 southwest dedi: CS7PXLX9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Ben de böyle birşey topladım, bütçesi aşırı kısıtlı olanlar göz atabilir. Bir dakika, sizinle tıpatıp aynısını mı toplamışım hata mı oldu? Genişletmek için tıkla... Kasa Frisby problem yaratabilir. Dark 500W kasalar var onlardan birisi idarelik alınabilir 400 TL bandında.
southwest dedi: CS7PXLX9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Ben de böyle birşey topladım, bütçesi aşırı kısıtlı olanlar göz atabilir. Bir dakika, sizinle tıpatıp aynısını mı toplamışım hata mı oldu? Genişletmek için tıkla... Kasa Frisby problem yaratabilir. Dark 500W kasalar var onlardan birisi idarelik alınabilir 400 TL bandında.