Heiwa Kilopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 646 15 Ekim 2016 #1 Arkadaşım için sistem toplayacağım, monitör dahil olacak. Bütçe en fazla 100 TL aşabilir. Sitesi fark etmez. Güncel.
Arkadaşım için sistem toplayacağım, monitör dahil olacak. Bütçe en fazla 100 TL aşabilir. Sitesi fark etmez. Güncel.
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 15 Ekim 2016 #2 Bıuyrun, böyle bir sistem en iyisi olacaktır.
Heiwa Kilopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 646 15 Ekim 2016 #3 MasterofTechnology dedi: Bıuyrun, böyle bir sistem en iyisi olacaktır. Eki Görüntüle 194478 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende neredeyse aynısını düşünmüştüm, ama sığmamıştı. Bugün gösteririm kendisine.
MasterofTechnology dedi: Bıuyrun, böyle bir sistem en iyisi olacaktır. Eki Görüntüle 194478 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende neredeyse aynısını düşünmüştüm, ama sığmamıştı. Bugün gösteririm kendisine.
Muhammed Özbek Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Antalya 15 Ekim 2016 #4 Silinen üye dedi: Teşekkürler bende neredeyse aynısını düşünmüştüm, ama sığmamıştı. Bugün gösteririm kendisine. Genişletmek için tıkla... PSU olarak Xigmatek tavsiye etmiyorum. Buda benim önerim; Bütçeyi 200 lira daha genişletebiliyorsanız bunu alın derim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2016
Silinen üye dedi: Teşekkürler bende neredeyse aynısını düşünmüştüm, ama sığmamıştı. Bugün gösteririm kendisine. Genişletmek için tıkla... PSU olarak Xigmatek tavsiye etmiyorum. Buda benim önerim; Bütçeyi 200 lira daha genişletebiliyorsanız bunu alın derim.
Heiwa Kilopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 646 16 Ekim 2016 #5 Muhammed Özbek dedi: PSU olarak Xigmatek tavsiye etmiyorum. Buda benim önerim; Eki Görüntüle 194486 Eki Görüntüle 194487 Bütçeyi 200 lira daha genişletebiliyorsanız bunu alın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama bütçeyi genişletemiyor. Sizce üstteki arkadaşın topladığı sisteme 500W yeter mi?
Muhammed Özbek dedi: PSU olarak Xigmatek tavsiye etmiyorum. Buda benim önerim; Eki Görüntüle 194486 Eki Görüntüle 194487 Bütçeyi 200 lira daha genişletebiliyorsanız bunu alın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama bütçeyi genişletemiyor. Sizce üstteki arkadaşın topladığı sisteme 500W yeter mi?
Muhammed Özbek Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Antalya 21 Ekim 2016 #6 Silinen üye dedi: Teşekkürler ama bütçeyi genişletemiyor. Sizce üstteki arkadaşın topladığı sisteme 500W yeter mi? Genişletmek için tıkla... Olur ancak markasını Xigmatek değilde Corsair,High Power veya Seasonic ile değiştirmeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca eğer ileride ikinci bir ekran kartı alıp SLI veya CrossFire yapmak isterse 600W gerekir belki'de daha fazla.
Silinen üye dedi: Teşekkürler ama bütçeyi genişletemiyor. Sizce üstteki arkadaşın topladığı sisteme 500W yeter mi? Genişletmek için tıkla... Olur ancak markasını Xigmatek değilde Corsair,High Power veya Seasonic ile değiştirmeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca eğer ileride ikinci bir ekran kartı alıp SLI veya CrossFire yapmak isterse 600W gerekir belki'de daha fazla.