Monitör dahil 40.000 TL sistem önerisi

Tol.G

Femtopat
Daha fazla  
Kankalar karar veremiyorum. Sınavdan sonra genel olarak oyun ve yazılım için kullanacağım ve uzun yıllar da benimle olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler. Monitör 240 Hz olursa daha iyi olur.

Kankalar karar veremiyorum. Sınavdan sonra genel olarak oyun ve yazılım için kullanacağım ve uzun yıllar da benimle olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler. Monitör 240 Hz olursa daha iyi olur.

Hocam donanım olarak beklentiniz nedir? Yani işte bu kadar RAM bu kadar depolama bu kadar ekran kartı?

Hocam donanım olarak beklentiniz nedir? Yani işte bu kadar RAM bu kadar depolama bu kadar ekran kartı?
Hocam ram olarak 16 GB. Ekran kartı olarak minimum bi 3060 Tİ - 6700 XT civarı. Depolama olarak ta 1 TB çok güzel olur -512 de olur. Yazma hızı iyi olsun yeter ki-. Anakart hakkında pek bi fikrim yok . İşlemci olarak ta İ5 12.nesil - Ryzen 5 5600x civarı olursa çok tatlı olur. Ama bunlar benim araştırmalarım ve bilgilerim sonucu ortaya çıkan düşüncelerim. Yani daha iyi veya daha mantıklı fikirlere açığım. He birde böyle bir sisteme ek soğutucu gerekiyorsa o da olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı