Arkadaşlar sistem nasıl İtopya'dan toplayacağım başka bir yer önermeyin mağazasından alacağım kargo falan güvenmiyorum bilgisayar alacakken. Dengeli midir?
İşlemci seçimin çok yanlış. O işlemci APU sistemler için. Fakat sende zaten ekran kartı var bu yüzden işlemcinin içinde bulunan GPU çekirdeklerine boşuna para vereceksin.
İşlemci seçimin çok yanlış. O işlemci APU sistemler için. Fakat sende zaten ekran kartı var bu yüzden işlemcinin içinde bulunan GPU çekirdeklerine boşuna para vereceksin.
Hocam bence işlemci konusunda bi yanlışlık yok. Sonuçta R3 1300x'den daha performanslı bir işlemci ve ekran kartı arızalandığında içindeki dahili grafik kartı ile bilgisayarı kullanmaya devam edebilir ekran kartı gelene kadar. Sadece APU sistemlerde kullanılacak diye bir kaide yok.
Hocam bence işlemci konusunda bi yanlışlık yok. Sonuçta R3 1300x'den daha performanslı bir işlemci ve ekran kartı arızalandığında içindeki dahili grafik kartı ile bilgisayarı kullanmaya devam edebilir ekran kartı gelene kadar. Sadece APU sistemlerde kullanılacak diye bir kaide yok.
Bunun gibi birçok oyunda daha öne geçiyor 2200G. Bazı konularda 2200G önde iken bazılarında da 1300x öne geçiyor kısaca dengeliler diyebiliriz aslında. Ama yinede 2200G almak yanlış bir seçim olmaz.
Görüldüğü üzere iki oyun dışında öne geçtiği oyun yok. Kaynak paylaşırken bazı bölümlerin ekran görüntüsünü almak yerine kaynağın kendini paylaşın. Birçok oyunda öne geçiyor demişsiniz fakat söylediğim gibi iki oyun dışında öne geçtiği oyun yok.
Bu videoyu da izlerseniz Ryzen 3 2200G'nin bütün oyunlarda 1300x'ten fazla fps verdiğini görebilirsiniz. Aslında 1300x işin örnek kısmıydı. Asıl konu işlemci seçimi çok yanlış demeniz. Sonuçta bu işlemciyi alırsa herhangi bir ekran kartı arızası durumunda bilgisayarını kullanmaya devam edebilir. Eğer bütçesini 110tl aşmak isterse 1300x alabilir fakat ben o paraya değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ryzen 3 1200 seçmek yerine de 2200g'yi alırsa daha performanslı bir sistemi olur.