R3 2200G bariz daha kârlı ve performanslıdır. İçindeki dahili GPU avantajını saymadan bile R3 1200 ve 1300x yerine alınmalıdır. Boşuna tartışma yapmayın.
R3 2200G bariz daha kârlı ve performanslıdır. İçindeki dahili GPU avantajını saymadan bile R3 1200 ve 1300x yerine alınmalıdır. Boşuna tartışma yapmayın.
Ben böyle elektronik cihazları kargoyla satın almayı %100 güven hissettirmediği için öyle almayı düşünmüyorum. Sonuçta ortada 4000TL bir harcama var. Gerekirse 200tl fazla verir tek bir yerden mağazasına uğrayıp ordan toplarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem aslında vatandan alalım bir sorun oldu mu hemen yanımızda şubesi var sorun çekmeyiz diyor ama bende İtopya ile fiyat farkına bakıyorum 650tl söylüyorum gene de güvenemediler en kötü mağazasından gidip alacağız işte böyle Siz İtopya'yı uygun fiyat dışında nasıl düşünüyorsunuz? Kaliteli mi, güvenilir mi sizce?
Ben böyle elektronik cihazları kargoyla satın almayı %100 güven hissettirmediği için öyle almayı düşünmüyorum. Sonuçta ortada 4000TL bir harcama var. Gerekirse 200tl fazla verir tek bir yerden mağazasına uğrayıp ordan toplarım.
200₺ değil, 600₺ ile 1000₺ civarı daha fazla vermeniz gerekir. Benq monitör hariç önerdiğim yerler güvenlidir.
Dediğim gibi bu sistemi tek bir yerde toplarsanız çok daha pahalıya gelir, RAM'inden tut ekran kartına kadar İtopya'da böyle bir şey bulamazsınız. Yine de siz bilirsiniz.