Monitör dahil 5000 TL sistem toplama

Lokiii

Kilopat
Arkadaşlar herkese merhaba bu platformda yeniyim sistem toplamak için de yeniyim. Hayatımda ilk defa masaüstü toplayacağım başlıkta da belirttim monitör ile 5000 TL sistem düşünüyorum ama bu 6000 olabilir en fazla. Ve bir de şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum bilgim de yok zaten bu konu hakkında Wi-Fi uyumlu anakartlar. Böyle bir şey varsa ve uygun fiyatlıysa yardımcı olursanız çok sevinirim. @Pantheon ile @aybrktrhn sizi çok övdüler hocam bir el atarsanız çok mutlu olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot-2018-6-23 TeknoBiyotik Pc Sihirbazı .png
Mönitör 144hz olsun dersen bunu alabilirsin "AOC 24" G2460PF 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DVI / DP FULL HD FreeSync Gaming LED Monitör" fiyat 5700 e yükseliyor eğer koyarsan. İstersen bu "Cooler Master MasterAir G100M Kontrol Üniteli RGB Fanlı İşlemci Soğutucusu (Intel&Am4 destekli) | ITOPYA" soğutucuyu alabilirsin 144hz mönitör+soğutucu 5970TL oluyor

Eki Görüntüle 309304Mönitör 144hz olsun dersen bunu alabilirsin "AOC 24" G2460PF 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DVI / DP FULL HD FreeSync Gaming LED Monitör" fiyat 5700 e yükseliyor eğer koyarsan. İstersen bu "Cooler Master MasterAir G100M Kontrol Üniteli RGB Fanlı İşlemci Soğutucusu (Intel&Am4 destekli) | ITOPYA" soğutucuyu alabilirsin 144hz mönitör+soğutucu 5970TL oluyor
Bir şey soracağım pek bilgim yokta arkadaşlarıma da danıştım birkaç tanesine 8 gb ram yeterli mi diye bazıları dediki yeterli bazıalrı değil . Ben pubg gta 5 rainbow six lol cs go witcher 3 shadow of mordor tarzı oyun oyunalr oynayacağım sizce yeterli midir
Amd de işlemci hakkında pek iyi şeyler duymadım ama bu fanboy luktan dolayıda olabilir . Yukarıda oynayacağım oyunları yazdım sizce kurtarır demi yani kaçar fps alabilirim tahmini . Zaten orta ve yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorum çoğu oyunu genelde
Bir de i3 sıkıntı çıkarır mı gtx 1060 a hani şu meşur ''darboğaz'' olayı var ya takılır mıyım ona
Biraz araştırdım da şöyle wifi özelliği olan bi anakrt buldum
ASRock AB350M Pro4 AMD B350 Soket AM4 Micro ATX 64GB DDR4 Anakart
iyi midir sizce ? Wifi özelliği bulunması da çok hoşuma gitti . @AirJET @Baturs
Bir şey soracağım pek bilgim yokta arkadaşlarıma da danıştım birkaç tanesine 8 gb ram yeterli mi diye bazıları dediki yeterli bazıalrı değil . Ben PUBG gta 5 rainbow six lol cs go witcher 3 shadow of mordor tarzı oyun oyunalr oynayacağım sizce yeterli midir

Amd de işlemci hakkında pek iyi şeyler duymadım ama bu fanboy luktan dolayıda olabilir . Yukarıda oynayacağım oyunları yazdım sizce kurtarır demi yani kaçar fps alabilirim tahmini . Zaten orta ve yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorum çoğu oyunu genelde
Bir de i3 sıkıntı çıkarır mı gtx 1060 a hani şu meşur ''darboğaz'' olayı var ya takılır mıyım ona
Biraz araştırdım da şöyle wifi özelliği olan bi anakrt buldum
ASRock AB350M Pro4 AMD B350 Soket AM4 Micro ATX 64GB DDR4 Anakart
iyi midir sizce ? Wifi özelliği bulunması da çok hoşuma gitti . @AirJET @Baturs
@196449
Yardım edin lütfen

Son düzenleme:
1- 8 GB Ram yeterlidir eğer orta-yüksek ayarlarda oynayacaksan
Yukarıda oynayacağım oyunları yazdım sizce kurtarır demi yani kaçar fps alabilirim tahmini
2- Ultra da 60 fps civarı alabilirsin
3- i3 8100 fazla sıkıntı çıkartmaz ama başka işlemci al derim çünkü i3 alırsan full ayarlarda CPU Kullanımı tavan yapa(bilir) ve oyun kasmaya başlayabilir
4- Anakart güzel onu alabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı