bunu satıp üstüne para ekliyiceğim
Arkadaşlar sonuç olarak Gamegarajdan su sistemi almaya karar verdim eksik/hata varmıdır sizce ve doların biraz düşmesini bekliyiceğim.
bide r3 3100 yerine r5 1600 yapmam doğrumu ve 550watt 80+ bronze yeterlimi
Bunu satıp üstüne para ekliyiceğim.
Arkadaşlar sonuç olarak GameGaraj'dan su sistemi almaya karar verdim eksik/hata var mıdır sizce ve doların biraz düşmesini bekliyiceğim.Eki Görüntüle 626003
Bir de R3 3100 yerine R5 1600 yapmam doğru mu ve 550Watt 80+ Bronze yeterli mi?
Oradaki PSU'nun markası High Power'di ve 550W yeterli olur ama onu almak yerine indirim kovala ince desem anlarsın diye düşünüyorum.
Eğer PSU farklı bir markaysa direk iade et alacaksan.
Oradaki PSU'nun markası High Power'di ve 550W yeterli olur ama onu almak yerine indirim kovala ince desem anlarsın diye düşünüyorum.
Eğer PSU farklı bir markaysa direk iade et alacaksan.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
bide ben incehesapda indirim olduğunu hep duydum ama bakmadım indirimler nası oluyo ve sence 5100 tl civarına 144hz monitörlü ve bu sisteme yakın bi pc olurmu yoksa biraz abartımı oldu
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Bir de ben İncehesap'da indirim olduğunu hep duydum ama bakmadım indirimler nasıl oluyor ve sence 5100 TL civarına 144Hz monitörlü ve bu sisteme yakın bir PC olur mu yoksa biraz abartımı oldu .
O 1650 markasını bilmiyorum ama 5500XT ile INNO3D 1650S'i ile arasında hiç fark yok neredeyse bazı oyunlarda birbirlerini geçıyorlar sadece.
Hocam bende bekliyorum pandemi bitmedikçe düşmeyecek gibi ama bilemeyiz ama inşallah toplayabiliriz ben 2. el monitör bakacağım yoksa çok mümkün gözükmüyor.
Hocam ama indirimleri kovalarsanız belki 3300x'li bir sistem toplayabilirsiniz
Benim amacım 3600 + 1660 super yada 3300x + 1660 super
4700 TL oluyor monitöre para kalmıyor. Ve 550 Watt 80+ yeterli olur mu?
R5 1600 14nm ile R3 3100 arasında herhalde çok fark yok FPS olarak o yüzden R5 1600 14nm yaptım ve fiyat 4.578 TL'ye düştü SSD ve anakart falanda daha iyi bu makul gibi duruyor.
Hocam R5 1600 eğer 12 nm olsa dediğiniz gibi fark yok ama 14 nm o kadar iyi değil 3100 çoğu noktada daha iyi performans veriyor. Ancak tabii son durumu ne yazık ki bütçe belirliyor. Ayrıca 550 Watt bu sistem için gayet yeterli durumda.