Monitör dahil 5100 TL Oyun İçin Sistem Toplama

15 dk'dır konuyu okuyorum takıldığım tek şey 5000 TL'ye satacağınız laptop toplayacağınız PC'den daha kötü değildir diye düşünüyorum.

15 dk'dır konuyu okuyorum takıldığım tek şey 5000 TL'ye satacağınız laptop toplayacağınız PC'den daha kötü değildir diye düşünüyorum.
laptopum 1050 4gb i5 7300hq 8gb ram 240gb m2 ve 1tb hdd
laptopum 1050 4gb i5 7300hq 8gb ram 240gb m2 ve 1tb hdd
bunu satıp üstüne para ekliyiceğim
Arkadaşlar sonuç olarak Gamegarajdan su sistemi almaya karar verdim eksik/hata varmıdır sizce ve doların biraz düşmesini bekliyiceğim.
bide r3 3100 yerine r5 1600 yapmam doğrumu ve 550watt 80+ bronze yeterlimi

Son düzenleme:

Oradaki PSU'nun markası High Power'di ve 550W yeterli olur ama onu almak yerine indirim kovala ince desem anlarsın diye düşünüyorum.
Eğer PSU farklı bir markaysa direk iade et alacaksan.

Oradaki PSU'nun markası High Power'di ve 550W yeterli olur ama onu almak yerine indirim kovala ince desem anlarsın diye düşünüyorum.
Eğer PSU farklı bir markaysa direk iade et alacaksan.
indirimde benim istediğim fiyata pc çıkarmı bilmiyorum ama zaten bekliyiceğim doların düşmesi için.

Son olarak bunlarada bakabilirsin şahsen 5500 XT çok cazip duruyor.
.
.

bide ben incehesapda indirim olduğunu hep duydum ama bakmadım indirimler nası oluyo ve sence 5100 tl civarına 144hz monitörlü ve bu sisteme yakın bi pc olurmu yoksa biraz abartımı oldu
o 1650 markasını bilmiyorum ama 5500xt ile inno3d 1650s i ile arasında hiç fark yok nerdeyse bazı oyunlarda birbirlerini geçiyolar sadece

Bende 5500 TL'ye PC toplayacağım ama 144Hz çok zor hatta imkansız gib bayağı bir şeyden kısman gerekebilir.

Bende 5500 TL'ye PC toplayacağım ama 144Hz çok zor hatta imkansız gib bayağı bir şeyden kısman gerekebilir.
indirimlerde olmazmı diyosun yani
1 2 hafta indirimleri kovalar ve dolar düşerse olur bence şuan dolar 6.93

İndirimlerde olmazmı diyorsun yani.
1 2 hafta indirimleri kovalar ve dolar düşerse olur bence şu an dolar 6.93.

Hocam bende bekliyorum pandemi bitmedikçe düşmeyecek gibi ama bilemeyiz ama inşallah toplayabiliriz ben 2. el monitör bakacağım yoksa çok mümkün gözükmüyor.
Hocam ama indirimleri kovalarsanız belki 3300x'li bir sistem toplayabilirsiniz
Benim amacım 3600 + 1660 super yada 3300x + 1660 super

Hocam R5 1600 eğer 12 nm olsa dediğiniz gibi fark yok ama 14 nm o kadar iyi değil 3100 çoğu noktada daha iyi performans veriyor. Ancak tabii son durumu ne yazık ki bütçe belirliyor. Ayrıca 550 Watt bu sistem için gayet yeterli durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…