Monitör dahil 60 bin TL'ye 4060 Ti sistem önerisi

stegors

Zeptopat
Daha fazla  
Çok anlamıyorum sistem kurmaktan, monitör dahil sistem önerisi verir misiniz? Güncel tüm oyunları full grafikte açabilecek (bütçe 60 bini geçmesin).

Çok anlamıyorum sistem kurmaktan, monitör dahil sistem önerisi verir misiniz? Güncel tüm oyunları full grafikte açabilecek (bütçe 60 bini geçmesin).
Sadece monitör dahil mi yoksa kulaklık klavye falanda mı? 4070 Super'li bilgisayar toplayabiliriz 60 bine.

60 bin TL'ye gidin 4070 TL lı bir hazır sistem alın emin olun zaten monitörü artan parayla alırsınız 60 bin TL harcayıpda 4060 kullanan görmedim daha önce

60 bin TL'yi geçmesin anlamında söylemiştim illaki o kadar vermem gerekmiyor 4060 Ti yeterli mi tüm oyunları full grafikte açmaya yeterli değilse 4070 Ti da olur.

Sadece monitör dahil mi yoksa kulaklık klavye falan da mı? 4070 Super'li bilgisayar toplayabiliriz 60 bine.

60 bin olması gerekmiyor bütçem en fazla 60 bin ama daha düşükte olur fare ve kulaklığım var sadece monitör klavye ve sistem lazım.

60 bin TL'yi geçmesin anlamında söylemiştim illaki o kadar vermem gerekmiyor 4060 Ti yeterli mi tüm oyunları full grafikte açmaya yeterli değilse 4070 Ti da olur.

60 bin olması gerekmiyor bütçem en fazla 60 bin ama daha düşükte olur fare ve kulaklığım var sadece monitör klavye ve sistem lazım.
4060Ti var şuan bende 1080P'de yeterli ama 1440p monitör alırsanız 4070 alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı