Monitör dahil 6000-7000TL fiyat performans sistem toplama önerisi

Bütçe
6000TL - 7000TL

- AMD RYZEN 3 3100 MPK 3.6GHz 18MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
- ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart (BEYAZ KUTU)
- GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- ASUS TUF GeForce GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
- CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa
- SEAGATE 250GB Barracuda 510 NVMe M.2 SSD (3100MB Okuma / 1200MB Yazma)
- PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01 144Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Gaming Monitör
Bu şekilde nasıl sizce?

Bu bilgisayar iyiymiş teşekkürler.

5772 TL. Bu daha iyi oldu.

Kötü işlemci daha iyi olabilir ekran kartı 1660 Super varken 1650 Super alınmaz.

Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun. Bir de benim elimde hazırda 480 SSD var o yüzden sistemlere hep M.2 ekledim. Daha performanslı olsun diye.

PSU kötü kasa iyi değil RX 5500 XT 1650 Super'den daha kötü ne kat kat daha iyi performansı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Ekran 75Hz işlemci daha iyisi var SSD çok bilindik marka değil ama sıkıntısı yok çöp olmuş bir de bir şey bildiğinizi sanıyorsunuz.
Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun. Bir de benim elimde hazırda 480 SSD var o yüzden sistemlere hep M.2 ekledim. Daha performanslı olsun diye.

Corsair CC-9011151-EU Carbide Spec 05 Siyah Bilgisayar Kasası - C Fiyatları ve Özellikleri kasa olarak 2. attığım sistemde bunu tercih edin hem içinde PSU'da var kasa ile PSU yerine bunu alın daha az sorun yaşarsınız

Son düzenleme:
Ne kadar cahil bir insansın sen ya.
PSU Aerocool Aero White 650W 80+
Kasa 4Fanlı ve fiyatına göre en iyi sirkulasyonu sağlayan kasalardan birisi.
İşlemci R5 3600 Gücünde.
RX 5500XT 8GB ise 1660S ile rakip.
SSD ise Patriot burst. Bu markayı bilmiyorsan seni Allah kurtarsın.
Konu sahibi de senin gibi çok bilmişlere inanıyor ya ona da Allah yardım etsin. Adam mühendis gidiyor R3 3100 alıyor.

İşlemciyi R3 3100 olarak görmüşüm arkadaşınkine bakmışım (konu karışıklığı) 1 kasayla beraber gelen PSU markasını Dark olarak biliyordum aerocoolmuş 2 arada 20-30 FPS var driver sorunları var nesi rakip 3.

Kardeşim ne alakası var mühendisim demedim mühendislik okuyorum dedim. Her mühendislik okuyan bilgisayardan çok anlayacak denen bir şey mi var. Eleştirinizi kendinize saklayınız.

Kardeşim ne alakası var mührndisim demedim mühendislik okuyorum dedim. Her mğhendislik okuyan bilgisayardan çok anlayacak denen bir şey mi var. Eleştirinizi kendinize saklayınız.
Mühendis olacağın için Render işlemlerinde çizim işlemlerinde işlemci yarı yolda bırakmasın diye bu işlere yatkın sistem topluyorum. Bir şey bildiğinizi iddia etmiyorum, sanmıyorum da zaten.

Ben R5 2600X al dedim ucuz olsun diye çok bilmiş değilim merak etme SSD markasını biliyorum sadece çok kullanan görmedim kronik sıkıntısı yok.

GTX 1660 Super RX 550XT ile neredeyse aynı fiyatken neden onu alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…