Monitör dahil 6000₺ sistem önerisi

• Ölü işlemci
  • A serisi anakart
  • Single Channel 8 GB RAM
  • Sorunlu SSD
Gibi birçok artısı var (!).
SSD kronik sorunlu fakat sistem fiyatına bakılacak olunursa göz ardı edilebilir diye düşünüyorum.
Adama bas bayağı git sorunlu SSD al diyorsun. Adı üzerinde SO-RUN-LU. Ciddi misin kardeşim sen?
Bir tek monitörü beğendim. Bunu listeme alıyorum, güzel monitörmüş.

Bu bütçede ekran kartı olabilir.

Bu güzelim forumda ilk defa bir arkadaşın kronik soruna sahip olan kasa önerdiğini gördüm. Ne kadar daha iyi performans verse de (verir mi bilmiyorum) açık açık kronik soruna sahip olduğunu söylenen herhangi bir şeyin alınabileceğini düşünmüyorum. Ne kadar doğruyum bilmiyorum.
Bu bütçede ekran kartı olabilir.

Ben de biraz hayal kırıklığına uğradım ama yapacak bir şey yok. Miningciler ekran kartlarını aldığı için unstock olmuş sanırsam. Fiyatlar da hayliyle artmış...

4000 TL'ye Apu hazır sistem alır. Yanına da GT 1030 koyabilir. Her türlü daha fazla perfonmas alır.

Mesela bu sistem:

Bu ekran kartı:

Alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bu işlemcide bulunan dahili grafik birimi GT1030'dan daha güçlü boş yere gidip de o ekran kartına para vermeye değmez
Bence bu fiyatlara alınabilecek en iyi işlemci normal R5 1600 değil bu sonuçta AF 12nm olan işlemci 3400G'den de daha güçlü bir işlemci.İşlemci hakkında dediklerinize katılmıyorum hocam

Zaten bu işlemcide bulunan dahili grafik birimi GT1030'dan daha güçlü boş yere gidip de o ekran kartına para vermeye değmez
Bazı oyunlarda GT 1030 geçiyor. Geçemediğinde de 1-2 FPS fark oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genede ekran kartı olsun sistemimde derse alabilir. Hem böylelikle ileride satıp üstüne para ekleyip yeni ekran kartı alabilir. İstersede artan parayı monitöre yatırır. Ben olsam ekran kartı alırdım.

Pardon hocam ben Vega 8 var zannettim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…