Monitör dahil 6000 TL PC toplama

İnce hesap, Ütopya, Nova bilgisayar ve Vatan bilgisayar gibi sitelere girip pc toplama sihirbazından karşılaştırmalar yap ve en uygun sistemi toplamaya çalış. Ben Vatan dan ekran dahil bir sistem topladım ve 5800 lira gibi bir ücret tuttu.Şuan fiyatlar gayet uygun ayrıca bazı geceler Oem ürünlerde güzel indirimler yapıyorlar onları da takip etmeyi unutma.

Teknobiyotik revizyon 2 diye biliyorum (Revizyon 2 1600=2600 demek yanlış olmaz): AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci

2 tane Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Biraz aşıyor ama bu şekilde almanı öneririm eğer bütçe sorunsa SSD 240 veya RAM sonradan eklenebilir.

İnce hesap, Ütopya, Nova bilgisayar ve Vatan bilgisayar gibi sitelere girip pc toplama sihirbazından karşılaştırmalar yap ve en uygun sistemi toplamaya çalış. Ben Vatan dan ekran dahil bir sistem topladım ve 5800 lira gibi bir ücret tuttu.Şuan fiyatlar gayet uygun ayrıca bazı geceler Oem ürünlerde güzel indirimler yapıyorlar onları da takip etmeyi unutma.
Sistemini öğrenebilir miyim?

Corsair Carbide serisi spec-05 oyuncu kasası PSU ile birlikte. Sapphire RX 590 Nitro Special Edition 8 GB ekran kartı. Balistix 2x8 16 GB 3000 MHZ ram, Ryzen 5 3600 işlemci, MSİ A320PRO-E anakartı ve Crucial 240 gb SSD. Ve son olarak da linkini verdiğim ekranı aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı