erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.257 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 14 Eylül 2020 #11 azyeq dedi: İlgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun size de iyi geceler.
azyeq dedi: İlgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun size de iyi geceler.
azyeq Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 111 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #12 erdemst17 dedi: Sağ olun size de iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Bir şey sormak istiyorum bana attığın sistemde OC yapabilir miyim ?
erdemst17 dedi: Sağ olun size de iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Bir şey sormak istiyorum bana attığın sistemde OC yapabilir miyim ?
K Kn_Bay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Eylül 2020 #13 azyeq dedi: Bir şey sormak istiyorum bana attığın sistemde OC yapabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Ekstradan bir soğutucu almazsanız sanmıyorum.
azyeq dedi: Bir şey sormak istiyorum bana attığın sistemde OC yapabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Ekstradan bir soğutucu almazsanız sanmıyorum.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.257 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 14 Eylül 2020 #14 azyeq dedi: Bir şey sormak istiyorum bana attığın sistemde OC yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Niye OC ihtiyacı duyuyorsunuz ki? O işlemci gayet yeterli.
azyeq dedi: Bir şey sormak istiyorum bana attığın sistemde OC yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Niye OC ihtiyacı duyuyorsunuz ki? O işlemci gayet yeterli.
azyeq Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 111 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #15 erdemst17 dedi: Niye OC ihtiyacı duyuyorsunuz ki? O işlemci gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Merak etmiştim donanım arşivi vidosunu izledim OC hali cezbedici ama bu hali ile de güzel. Kn_Bay dedi: Ekstradan bir soğutucu almazsanız sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatı bunu alırsam yapabilir miyim o kadar güçlü bir fan mı?
erdemst17 dedi: Niye OC ihtiyacı duyuyorsunuz ki? O işlemci gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Merak etmiştim donanım arşivi vidosunu izledim OC hali cezbedici ama bu hali ile de güzel. Kn_Bay dedi: Ekstradan bir soğutucu almazsanız sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatı bunu alırsam yapabilir miyim o kadar güçlü bir fan mı?
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.257 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 14 Eylül 2020 #16 azyeq dedi: Merak etmiştim donanım arşivi vidosunu izledim OC hali cezbedici ama bu hali ile de güzel. Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatı bunu alırsam yapabilir miyim o kadar güçlü bir fan mı? Genişletmek için tıkla... En az bu'nu öneririm.
azyeq dedi: Merak etmiştim donanım arşivi vidosunu izledim OC hali cezbedici ama bu hali ile de güzel. Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatı bunu alırsam yapabilir miyim o kadar güçlü bir fan mı? Genişletmek için tıkla... En az bu'nu öneririm.