İyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi 5.800 TL'ye monitör dahil sistem toplayacağım. Monitörümün 144Hz olmasını istiyorum. Genelde oynayacağım oyun CS:GO, Rainbow Ultra ayar delisi değilim her oyunu medium ayarlarda oynayım yeter.
İyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi 5.800 TL'ye monitör dahil sistem toplayacağım. Monitörümün 144Hz olmasını istiyorum. Genelde oynayacağım oyun CS:GO, Rainbow Ultra ayar delisi değilim her oyunu medium ayarlarda oynayım yeter.
Kasa olmamış, hava sirkülasyonu kötü ve PSU ile birlikte olan kasaları önermiyorum. Ekran kartı RX 580 vs. tercih edilebilir. SSD olarak Adata su650 modeline yönelebilirsiniz.
Kasa olmamış, hava sirkülasyonu kötü ve PSU ile birlikte olan kasaları önermiyorum. Ekran kartı RX 580 vs. tercih edilebilir. SSD olarak Adata su650 modeline yönelebilirsiniz.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. SSD olarak neden onu belirttiğini sorabilirmiyim ? Neden PSU ile birlikte olan kasaları önermiyorsunuz onuda öğrenebilir miyim ? Moderatör eğer görürse başlığı yanlış atmışım değiştirmeyi bilmiyorum ben değiştiremiyorsam eğer 5.800TL olarak değiştirebilir misiniz.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. SSD olarak neden onu belirttiğini sorabilirmiyim ? Neden PSU ile birlikte olan kasaları önermiyorsunuz onuda öğrenebilir miyim ? Moderatör eğer görürse başlığı yanlış atmışım değiştirmeyi bilmiyorum ben değiştiremiyorsam eğer 5.800TL olarak değiştirebilir misiniz.
Kasayı kullanan arkadaşlar pek memnun değiller ve kasa ile beraber gelen güç kaynaklarının genelde, (hepsi için demiyorum) sesli çalıştığını ve bazılarının problem yaşattığını gördüm. SSD konusunda ise önerdiğim SSD daha ucuz ve WD Green' e göre daha performanslı olduğunu düşünüyorum.
500-600 w bir psu ya da minimum 250 tl verir zaten almışken en f/p ürünü alması daha mantıklı olur diye düşündüm ayrıca sizin önerdiğiniz ssd secenegine de katılıyorum bencede adata su650 alınmalı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ancak coolermaster 3.1 kadar f/p ürün yok piysada, bunu almayı planlıyorum fakat fazla ısınma olur mu en çok aklıma takılan bu ve psu su kalitelimidir ?
Başka kasa önerilerinde bulanacaksanız lütfen fiyatı uygun olsun bir arkadaş 490tlye kasa öneriyor yanında 300tl psu öneriyor.