Beni uzun süre götürecek bir bilgisayar almayı planlıyorum. Bir laptop kullanıcısı olarak bu ısınma sorunundan az çekmedim, soğutması güzel bir sistem çok istiyorum. 4080 toplanırsa bu bütçeyle çok iyi olur ve kaliteli parçalar olması benim için daha iyi, yani ASUS MSI vs.
Markayla ve destekle alakalı sorun yasayacagını dusunuyorsan 4080 asus a cevır asusun teknık destegınde sorun yasamazsın dıye dusunuyorum ama attıgım lınk uzerinden alırsan zaten marka servis hizmetini sağlıyor
Dostum üretici firmalar sadece soğutma kısmında farklılıklar yaratıyor, sadece oyun oynamak için kullanacaksan 4 k çözünürlükte bile kartın tamamını kullanmazsın o yüzden firma çok fark etmez. 4080 ve 4090 arasında büyükçe fark var alabilirsen 4090 tercih et.
Dostum üretici firmalar sadece soğutma kısmında farklılıklar yaratıyor, sadece oyun oynamak için kullanacaksan 4 k çözünürlükte bile kartın tamamını kullanmazsın o yüzden firma çok fark etmez. 4080 ve 4090 arasında büyükçe fark var alabilirsen 4090 tercih et.
Markayla ve destekle alakalı sorun yasayacagını dusunuyorsan 4080 ASUS'a cevır ASUS'un teknık destegınde sorun yasamazsın diye dusunuyorum ama attıgım lınk uzerinden alırsan zaten marka servis hizmetini sağlıyor.
Sizce bu sistem nasıl kendim toplamaya çalıştım darboğaz vs olur mu?
Fiyat artışından sonra ASUS'tan dönmek zorunda kaldım sizce Palit'in teknik servis nasıl.
Sizce bu sistem nasıl kendim toplamaya çalıştım darboğaz vs olur mu?
Fiyat artışından sonra ASUS'tan dönmek zorunda kaldım sizce Palit'in teknik servis nasıl.