jokerthiefs Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 132 Çözümler 1 11 Aralık 2020 #21 Yehetto dedi: Çin'de merdiven altında üretilen ürüne logo basıp satan bir firma. Parayı çöpe atsan en azından biri bulur sevinir. Genişletmek için tıkla... Rampage oha ben bilmiyordum bu kadar kötü olduğunu. yusufyardimci dedi: Kutusu daha gerekli inanın. Genişletmek için tıkla...
Yehetto dedi: Çin'de merdiven altında üretilen ürüne logo basıp satan bir firma. Parayı çöpe atsan en azından biri bulur sevinir. Genişletmek için tıkla... Rampage oha ben bilmiyordum bu kadar kötü olduğunu. yusufyardimci dedi: Kutusu daha gerekli inanın. Genişletmek için tıkla...
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #22 jokerthiefs dedi: Rampage oha ben bilmiyordum bu kadar kötü olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bazı ekipmanları taş gibi ona lafım yok.
jokerthiefs dedi: Rampage oha ben bilmiyordum bu kadar kötü olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bazı ekipmanları taş gibi ona lafım yok.