Monitör dahil 8300 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
8500

Norris

Femtopat
Daha fazla  
Elimde 8500 TL var, bu bütçe ile sistem toplamayı düşünüyorum bilgisayarlar hakkında çok iyi değilim o yüzden hazır sistem bakıyorum. Aklımda şu sistem var alınır mı veya başka önerisi olan var mı?

Hocam, imzanızda ''Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli?'' diye konu var, ancak içinde Sharkoon SHP V2 olan kasaya alabilirsiniz demişsiniz. Biraz çelişmişsiniz sanki.

PSU değişikliği olursa alınabilir. Şu an RTX 2060 sistem önermek isterdim ancak GameGaraj stokları bitmiş ve çok uçuk fiyata satılıyor RTX 2060'lar. 3700-3800 TL'ye falan satılıyor o paraya alınmaz.

Alternatif olarak bu var. Ama bunun da kasası çok kapalı ön tarafı.

@BerkayZ87
Haklısınız, kendimle çelişmiş gibi oldum fakat buna benzer SHP V2 olan kasaları önerirken de belirtiyordum; iyi bir PSU değil ama idare eder diye. Bu sefer belirtmedim. O sistem fiyatına göre gayet güzel bu yüzden sırf SHP V2 var diye alınmayacak bir sistem değil.

Hocam bende de şuan aynı sistem var çok memnunum tek farkı benim ekran kartım oc

Bu site güvenilir mi
sharkoon psu var c4 hayırlı olsun

Ben de bütçesi az olan birisine bunu önermiştim fakat hemen başladılar çok kötü falan diye ben de bu fiyat aralığındaki PSU'larda neredeyse hepsinin kötü olduğunu ve idare eder olduğunu açıklamıştım sizin dediğinize katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…