Satılık Monitör dahil i3 10100F ve ROG STRIX 1660 Ti sistem

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki sistemimi komple satıyorum. Müsait olmadığım için resimleri koyamadım ancak dileyen arkadaşlara WP yolu ile özelden gönderebilirim. Sistemi 2 hafta önce topladım her ürünün kutu ve faturası vardır. Ancak ekran kartını arkadaşımdan aldım oda 1.5 sene önce İnce Hesap sitesinden almış 6 ay kadar daha garantisi devam etmekte ancak kutusu vs. her şeyi tam ama faturası yok. Gene de bir sorun olacağını sanmıyorum taş gibi ekran kartı tertemiz. İstediğim fiyat 5700 TL'dir. Kocaeli, Eskişehir, Bilecik ve civarında yakın olan il ve ilçelere elden teslim edilebilir. Diğer yerlere havale sonrası kargolama şeklinde olur. Parça parça satılmayacaktır. Sistemin hiçbir sorunu yoktur. Evime gelip istediğiniz gibi test edebilirsiniz. İletişim için: yasirhoca@outlook.com.tr adresine mail atabilirsiniz telefon numarası oradan verilecektir.

Sistem özellikleri şu şekildedir:
*Intel i3 10100F işlemci.
*MSI H410M PRO anakart.
* G.Skill 3000MHz 2x8 Dual kit RAM.
*ASUS ROG STRIX 6 GB GTX 1660 Ti.
*Xigmatek diamond 600W 80 Plus RGB kasa (4 fanlı)
*250 GB Crucial SATA SSD.
*MSI Pro 21.5" 60Hz HDM monitör.
*Rampage RGB Gaming klavye+mouse+kulaklık.

Eğer fikriniz değişirse parça satışı yapmak isterseniz RAM'ler için konuşabiliriz.

Ekran kartını ayrı satın alabilirim.

Anakart işlemci PSU parça parça satılıksa fiyat verebilir misiniz?

Monitör ve çevre ekipmanları olmadan ne kadara olur?

5000 TL düşünüyorum.
*Intel i3 10100F işlemci.
*MSI H410M PRO anakart.
* G.Skill 3000MHz 2x8 Dual kit RAM.
*ASUS ROG STRIX 6 GB GTX 1660 Ti.
*Xigmatek diamond 600W 80 Plus RGB kasa (4 fanlı)
sadece bu ürünleri kaça satarsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…