Monitör dahil Max 5500 TL sistem

emresoyak

Hectopat
Arkadaşlar oyun oynama odaklı istiyorum, boş zamanlarımı degerlendirebilecegim bir bilgisayar olsun istiyorum. Bazı sebeplerden dolayı bütçem bu kadar olabildi, yardımlarınızı bekliyorum. En geç haftaya sipariş verecegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride 1 TB Harddisk de alırsanız sistem harika olur çünkü SSD depolama konusunda zamanla yetmemeye başlayacak.

Arkadaşın attığı sistemde ki SSD kronik sorunludur. Onu değiştirmenizi öneririm.
Teknobiyotik E2.5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sisteme bir kaç değişiklik yapıp alabilirsin. Ekran kartını Galax marka seçip değiştirin derim çünkü diğer marka hakkında çok fikrim yok.
Lenovo 23.6" D24F-10 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DP FreeSync Gaming Monitör | Teknobiyotik monitör olarakta bu olabilir. İkisi toplamda 5,600 civarına denk geliyor. Attığım sistem de SSD yok, Sandisk SSD eklenirse 5,900 civarına geliyor. Ben başka arkadaşlarında önerilerini de bekleyin ölçün, tartın derim.
Bu da incehesap üzerinden yapılan bir sistem buna da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim önerilere açıgım, ayrıca 5500 tuttu diyelim 2500 nakit verip 3000'i taksit yapma şansım olabilir mi sitelerde?

Teşekkür ederim önerilere açıgım, ayrıca 5500 tuttu diyelim 2500 nakit verip 3000'i taksit yapma şansım olabilir mi sitelerde?
Bildiğim kadarıyla yok ama alacağınız sitenin müşteri hizmetlerini arayıp bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Çok yazık ya. Bundan 6 ay önce rx 590 s.e ve 144 hz monitör içeren bir sistem toplamıştım 5400 tl'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…