TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Şu an elimde biraz para var monitör dahil PC almak istiyorum. Sizce beklemeli miyim? Yoksa almamlı mıyım? Alırsam nasıl bir PC önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
Şu an elimde biraz para var monitör dahil PC almak istiyorum. Sizce beklemeli miyim? Yoksa almamlı mıyım? Alırsam nasıl bir PC önerirsiniz?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2022 #2 TrYaSaR51 dedi: Şu an elimde biraz para var monitör dahil PC almak istiyorum. Sizce beklemeli miyim? Yoksa almamlı mıyım? Alırsam nasıl bir PC önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Izoly veya Turbox sistemler öyle olur. Özelleştirme yerinde monitör varsa onu da ekleyerek alabilirsin.
TrYaSaR51 dedi: Şu an elimde biraz para var monitör dahil PC almak istiyorum. Sizce beklemeli miyim? Yoksa almamlı mıyım? Alırsam nasıl bir PC önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Izoly veya Turbox sistemler öyle olur. Özelleştirme yerinde monitör varsa onu da ekleyerek alabilirsin.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Lemmy Kilmister dedi: Izoly veya Turbox sistemler öyle olur. Özelleştirme yerninde monitör varsa onu da ekleyerek alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Izoly ve Turbox almam kim alırsa pişman oluyor.
Lemmy Kilmister dedi: Izoly veya Turbox sistemler öyle olur. Özelleştirme yerninde monitör varsa onu da ekleyerek alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Izoly ve Turbox almam kim alırsa pişman oluyor.