can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 1 Şubat 2020 #1 İyi forumlar arkadaşlar monitörde böyle şeyler oluyor dalgalanmamı denir tam bilmiyorum. Ekran kartının modeli AMD R7 240 çift monitör kullanıyorum. Bütün kablolarını değiştirdim tek monitör kullanırken böyle sorunla karşılaşmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İyi forumlar arkadaşlar monitörde böyle şeyler oluyor dalgalanmamı denir tam bilmiyorum. Ekran kartının modeli AMD R7 240 çift monitör kullanıyorum. Bütün kablolarını değiştirdim tek monitör kullanırken böyle sorunla karşılaşmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 1 Şubat 2020 #3 Ali Gören dedi: Sürücünu güncelledinmi. Genişletmek için tıkla... Evet güncel.
A ahmet412 Kilopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 782 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #4 Onboard ekran kartı varsa birde onunla dener misin?