Monitör değişikliği sonrası FPS düşüşleri

newphilim

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eski monitörüm arızalandı ve değiştirdim. Daha ufak inçli bir monitör aldım ve dolayısıyla çözünürlükte düştü. Fakat bütün oyunlarda FPS droplanmaları 20-50 arası FPS düşüşü yaşadım. Sebebi ve çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyunu yüksek çözünürlükte açmayabilir bu kart, orta seviye ayarlarda emimin daha iyi performans alacaksınız, ve 60 FPS'in üstüne çıkmadığı durumlarda senkronlama açmanız gerekmez.

Darboğaz olabilir. Sisteminizin tamamını ve monitörün çözünürlüğünü belirtin.
Athlon X4 840 Quad Core 8 gb ram GT 1030 eski cözünürlük 1440-900 şimdiki çözünürlük 1360-768
Çözünürlük düştüğü için FPS düşüşü zaten normal. Bir sıkıntı yok.
sürekli drop oluyor ama ve eskiden pubg'yi kasmadan oynayabiliyordum low da şimdi hiç oynayamıyorum donuyor.

Darboğaz oluyor büyük ihtimalle işlemciye düşen güç çok artıyor. 1660x900p mönitör alın bence.

Her oyunu yüksek çözünürlükte açmayabilir bu kart, orta seviye ayarlarda emimin daha iyi performans alacaksınız, ve 60 FPS'in üstüne çıkmadığı durumlarda senkronlama açmanız gerekmez.
Oynadığım tüm oyunları lowda oynuyorum zaten öyle alıştım mesele görüntü ayarları değil. monitörü değiştirmeden önce de aynı ayarlarda oynuyordum bı sıkıntı yaşamamıştım monitör değiştirince kasmaya başladı oyunlar.
Darboğaz oluyor büyük ihtimalle işlemciye düşen güç çok artıyor. 1660x900p mönitör alın bence.
Bu monitörle idare etmek zorundayım.

Çok ısınma var mı kartta fan devirlerinde bir tuhaflık gözlemlediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…