Odaklanabilmen için düz olması lazım hocam kendi adıma monitör değil de sistem değişince: 30 FPS'de: Nova 3 iken şu an 300FPS'de: Dmg rankına çıktım ve monitörün 144 olması çok büyük bir etken eğer ki cidden iyi bir oyuncuysanmin MG1 görürsün bence.
Mouseum 16 TL'lik berbat bir mouse ona rağmen nova 3'e kadar çıktım elimdeki mouse önemli anlarda tıklamıyor altındaki sensör bozuk mousa tıkladığında çoğunlukla yukarı kayıyor hafif olduğu içinde yukarı kayıyor. Önerdiğiniz 150 TL ve altı mouse varsa onu alabilirim.
Mouseum 16 TL'lik berbat bir mouse ona rağmen nova 3'e kadar çıktım elimdeki mouse önemli anlarda tıklamıyor altındaki sensör bozuk mousa tıkladığında çoğunlukla yukarı kayıyor hafif olduğu içinde yukarı kayıyor. Önerdiğiniz 150 TL ve altı mouse varsa onu alabilirim.
Sharkoon Shark Force Pro Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bloody T70 Winner Metal Skatez Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İşlemci olarak i5 10400F Ryzen 5 3600'dan daha hızlı kesinlikle onu tercih edin.
Ekran kartı olarak da 5500XT 1660 Ti'dan daha iyi 1660 Super ile aynı performansı veriyor.