Monitör devamlı kapanıp açılıyor

BatuhanCeylann

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Monitörüm kapanıp açılıyor sebebini bulamadım. Standbyme yazısı çıkıyor USB takma çıkartma sesi geliyor hatta. Oyunlarda bir şey olmuyor. Netflix, Kick, NVIDIA App, Prime Video gibi yerlere girince kapanıp açılıyor. Sorunu bulamadım, ekran kartını da güncelledim kabloları çıkarıp değiştirdim başka girişe taktım yine aynı. Bazen ise bilgisayar yeniden başlatılıyor siyah bir ekran geliyor beyaz yazıyla bir şeyler yazıyor ama hemen kanpanıyor okuyamıyorum. Restart gibi bir şeyler yazıyor.

Lenovo G24-20 23.8" 0.5ms 165 IPS Gaming monitör sistemim yeni aldım monitör 2 yıllık ilk defa böyle bir şey oluyor.

DisplayPort veya HDMI'da kırılma veya ezilme var mı? Kablosal bir problem yüksek ihtimalle. Ancak oyunlarda olmaması ilginç.

DisplayPort veya HDMI'da kırılma veya ezilme var mı? Kablosal bir problem yüksek ihtimalle. Ancak oyunlarda olmaması ilginç.

Kablom yeni ekran kartı 1 aylık kablo içinden çıktı.

Son çare gerekirse sıfırla her şeyi sil Windows'u yeniden kur. Elinde USB yedek Windows var mı?

Maalesef USB Windows yok elimde.

Hatta şöyle bir hata çıktı Prime videoda önceden olmuyordu.
IMG-20260303-WA0006.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı