Monitör duvara nasıl asılır?

xman99

Femtopat
Monitörümü duvara asmak istiyorum askı aparatı alabilirim ama benim monitöre uyumlu mu diye merak ediyorum. Başka önerisi olan varsa önerilere açığım.

Monitöre stand takılabilmesi için VESA desteği gerekli, destek de monitörden monitöre değişir. Duvara sabitlemenizi önermem, onun yerine stand monitör kolu almak daha sağlıklı olur.

Modeli nedir monitörün?

VP249QGR'nin VESA desteği var ama dediğim gibi duvara sabitlemenizi önermem. Monitör kolu bakabilirsiniz. F80 öneririm.

https://www.hepsiburada.com/vizyon-...i-p-HBCV00004DAAGO?magaza=HAS ALFA ELEKTRONİK

Duvara asmanı önermem masaya sabitliyebilirsin.

@J0rex 'in önerdiği tarzdaki aparatlar direkt duvara sabitleniyor. North Bayou F80 ise duvara değil masaya sıkıştırılıyor ya da vidayla masaya sabitleniyor.

Duvara asmak çok sağlıklı bir yöntem değil. Duvarı mahvediyorsunuz, canınız istediğinde monitörün konumunu değiştiremiyorsunuz gibi gibi sebeplerden tercih edilmez yapıyor o tür aparatları ama benim bütçem düşük, bunları sorun etmem diyorsanız alın tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…