Monitör ekran kartına zarar verir mi?

Emre Aktaş04

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir TV kullanıyorum cızırtı sekmelerden geçerken genelde yapıyor monitör ekran kartına zarar verebilir mi sizce?

Ekran kartı monitöre sinyal gönderiyor, monitör de sinyali alıp ekrana görüntü yansıtıyor, monitörün amacı sinyali kullanıcıya iletmektir ve kasayla başka bağlantısı bulunmaz. Böyle bir şey mümkün değil.

Vermez ama gözünüze verir.

Hayır veremez, teknik olarak sadece elektrik arızalarına neden olabilirler birbirlerine, sanmıyorum onu da çok düşük voltajlar.

Sekmeler arası geçişte cızırtı veriyor HDMI Zoom modunu açtım öbür türlü görüntü çok kötüydü

Eski bir TV kullanmanızdan kaynaklı olabilir. Bilgisayarınız zarar görmeyecektir, zarar verebileceği tek şey bağladığınız kablonun zarar görmüş olma ihtimalidir. Kablo sağlıklı ise problem olmaz.

Eski bir TV kullanmanızdan kaynaklı olabilir. Bilgisayarınız zarar görmeyecektir, zarar verebileceği tek şey bağladığınız kablonun zarar görmüş olma ihtimalidir. Kablo sağlıklı ise problem olmaz.
yok kablo sıfır ama ekran kartına zarar vericek diye korkuyorum çok ufak bir cızırtı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…