arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #11 Emre Aktaş04 dedi: şimdi dönüştürücü aldım sanırım dönüştürücününde zararı olmaz dönüştürücü kullandıktan 2 saat sonra bilgisayar otomatik kapandı bi anda neden bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Güzel bir mönitor alın, gözünüz de bilgisayarınız da rahatlasın. Ama kapanmanın çeviriciden kaynaklandığını sanmıyorum.
Emre Aktaş04 dedi: şimdi dönüştürücü aldım sanırım dönüştürücününde zararı olmaz dönüştürücü kullandıktan 2 saat sonra bilgisayar otomatik kapandı bi anda neden bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Güzel bir mönitor alın, gözünüz de bilgisayarınız da rahatlasın. Ama kapanmanın çeviriciden kaynaklandığını sanmıyorum.
Emre Aktaş04 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #12 arandur dedi: Güzel bir mönitor alın, gözünüz de bilgisayarınız da rahatlasın. Ama kapanmanın çeviriciden kaynaklandığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... yani neden bilmiyorum çıkardıktan sonra birdaha kapanmadı şuan
arandur dedi: Güzel bir mönitor alın, gözünüz de bilgisayarınız da rahatlasın. Ama kapanmanın çeviriciden kaynaklandığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... yani neden bilmiyorum çıkardıktan sonra birdaha kapanmadı şuan
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #13 Emre Aktaş04 dedi: yani neden bilmiyorum çıkardıktan sonra birdaha kapanmadı şuan Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi HDMIylı bir mönitör bulun.
Emre Aktaş04 dedi: yani neden bilmiyorum çıkardıktan sonra birdaha kapanmadı şuan Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi HDMIylı bir mönitör bulun.
Emre Aktaş04 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #14 arandur dedi: Dediğim gibi HDMIylı bir mönitör bulun. Genişletmek için tıkla... evet bir monitör şartta neden bilmiyorum vgadan daha iyi bir görüntü verdiği için monitör dönüştürücü alıyım dedim iyi de bir dönüştürücüydü 150 tl civarındaydı ama bir anda pc kapandı anlamadığım şekilde
arandur dedi: Dediğim gibi HDMIylı bir mönitör bulun. Genişletmek için tıkla... evet bir monitör şartta neden bilmiyorum vgadan daha iyi bir görüntü verdiği için monitör dönüştürücü alıyım dedim iyi de bir dönüştürücüydü 150 tl civarındaydı ama bir anda pc kapandı anlamadığım şekilde