3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 7 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi ekrana tam sığmıyor. Yani örneğin şöyle fotoğraf atayım: Gördüğünüz gibi üst kısmı göremiyorum, sanki bir yerden sonra kesiliyor gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2022
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi ekrana tam sığmıyor. Yani örneğin şöyle fotoğraf atayım: Gördüğünüz gibi üst kısmı göremiyorum, sanki bir yerden sonra kesiliyor gibi.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 7 Ocak 2022 #2 Monitör ayarlarında otomatik kalibre olması lazım. Yoksa da elle kalibre edin. Artı 0 Eksi
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2022 #3 332579 dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi ekrana tam sığmıyor. Yani örneğin şöyle fotoğraf atayım: Eki Görüntüle 1263359 Gördüğünüz gibi üst kısmı göremiyorum, sanki bir yerden sonra kesiliyor gibi. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün modeli nedir? Açma kapama tuşunun yanında genelde otomatik ayar seçeneği olur basmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
332579 dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi ekrana tam sığmıyor. Yani örneğin şöyle fotoğraf atayım: Eki Görüntüle 1263359 Gördüğünüz gibi üst kısmı göremiyorum, sanki bir yerden sonra kesiliyor gibi. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün modeli nedir? Açma kapama tuşunun yanında genelde otomatik ayar seçeneği olur basmayı denediniz mi?
KS KS 3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 7 Ocak 2022 #4 AidenPearce dedi: Monitör ayarlarında otomatik kalibre olması lazım. Yoksa da elle kalibre edin. Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Monitörünüzün modeli nedir? Açma kapama tuşunun yanında genelde otomatik ayar seçeneği olur basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir ayar menüsü var oradan açtım ayarları sıfırladım fakat hala aynı. Artı 0 Eksi
AidenPearce dedi: Monitör ayarlarında otomatik kalibre olması lazım. Yoksa da elle kalibre edin. Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Monitörünüzün modeli nedir? Açma kapama tuşunun yanında genelde otomatik ayar seçeneği olur basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir ayar menüsü var oradan açtım ayarları sıfırladım fakat hala aynı.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 7 Ocak 2022 #5 332579 dedi: Evet bir ayar menüsü var oradan açtım ayarları sıfırladım fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ayarları sıfırlamayın, kendiniz el ile ayarlayın görebileceğiniz şekilde. Artı 0 Eksi
332579 dedi: Evet bir ayar menüsü var oradan açtım ayarları sıfırladım fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ayarları sıfırlamayın, kendiniz el ile ayarlayın görebileceğiniz şekilde.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2022 #6 332579 dedi: Evet bir ayar menüsü var oradan açtım ayarları sıfırladım fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... Otomatik ayar düğmesine 2 3 defa basarsanız monitör kendiliğinden ayarlama yapacaktır, ama eğer sadece panel varsa oradan el ile ayarınızı yapın. Artı 0 Eksi
332579 dedi: Evet bir ayar menüsü var oradan açtım ayarları sıfırladım fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... Otomatik ayar düğmesine 2 3 defa basarsanız monitör kendiliğinden ayarlama yapacaktır, ama eğer sadece panel varsa oradan el ile ayarınızı yapın.