ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 5 Mayıs 2023 #1 Ekran 3 saniye kararıyor geri geliyor neden olabilir?
Q qqzeck Kilopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 ege kck dedi: Ekran 3 saniye kararıyor geri geliyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverınız güncel mi?
ege kck dedi: Ekran 3 saniye kararıyor geri geliyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverınız güncel mi?
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 5 Mayıs 2023 #3 qqzeck dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... aa bakmam laızm güncelliyorum şuan qqzeck dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... şuan güncelledim bir sorun yok şuan olursa haber ederim teşekkür ederim sorun devam ediyor qqzeck dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 5 Mayıs 2023
qqzeck dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... aa bakmam laızm güncelliyorum şuan qqzeck dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... şuan güncelledim bir sorun yok şuan olursa haber ederim teşekkür ederim sorun devam ediyor qqzeck dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla...