Monitör ekranı gidip geliyor

furkan312

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1
Klavye: Aula F75
Mouse: SteelSeries Prime
BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram
1 yıl civarında düzgün bir şekilde çalıştı fakat son zamanlarda ekran gidip geliyordu en sonunda gitti ve gelmed. İ ben de dönüştürücü yüzünden olduğunu düşünmüştüm ve dönüştürücü elimde kaldı. Yenisini aldım taktım az önce, 5dk boyunca açık kaldı sonra yine aynısı oldu. Bunun sebebi nedir? Eski bir monitör olduğunu biliyorum fakat 2. ekranım olarak kullanıyordum. Sizce bu neden olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de bilgisayar monitörü açıkmış gibi algılıyor, 2. ekrana sayfa sürükleyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl civarında düzgün bir şekilde çalıştı fakat son zamanlarda ekran gidip geliyordu en sonunda gitti ve gelmed. İ ben de dönüştürücü yüzünden olduğunu düşünmüştüm ve dönüştürücü elimde kaldı. Yenisini aldım taktım az önce, 5dk boyunca açık kaldı sonra yine aynısı oldu. Bunun sebebi nedir? Eski bir monitör olduğunu biliyorum fakat 2. ekranım olarak kullanıyordum. Sizce bu neden olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de bilgisayar monitörü açıkmış gibi algılıyor, 2. ekrana sayfa sürükleyebiliyorum.

Takılı olan kabloyu kontrol edin.

Diğer monitöre ekranı gidip gelen kabloyu takar mısınız? Bu arada bu monitörün Hertz'i kaç?

Hocam diğer monitör DP girişli ve ekranı gidip gelen monitörün HDMI kablosu monitöre sabitlenmiş. Hertz'i de 75.

Hocam diğer monitör DP girişli ve ekranı gidip gelen monitörün HDMI kablosu monitöre sabitlenmiş. Hertz'i de 75.
Anladım. Saçma olabilir fakat monitörün Hertzini 60 yapar mısınız? Eğer olmazsa DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yenisini kurun. Yenisini dediğimde eğer NVIDIA ise 566.36 sürümünü kurun. En stabil sürüm o şuan.

Bir ihtimal kablo sıkıntılı olabilir. Veya temassızlık oluyor olabilir.

Bende öyle düşünüyorum fakat arkadaşın dediğini de deneyeceğim.

Anladım. Saçma olabilir fakat monitörün Hertz'ini 60 yapar mısınız? Eğer olmazsa DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yenisini kurun. Yenisini dediğimde eğer NVIDIA ise 566.36 sürümünü kurun. En stabil sürüm o şu an.

Dediklerinizin hepsini yaptım hocam bir işe yaramadı maalesef.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı