Geçmiş olsun öncelikle. Panelin komple değişmesi gerekiyor. Servis de kullanıcı hatası diyecek ve karşılamayacaktır. Size yüklü bir miktara patlayacaktır yaptırmak.
Geçmiş olsun. Öncelikle panel değişecek arızanın giderilmesi için. Kargonun suçu derseniz kargo firmasından tutanak tutmanızı isteyebilirler. Kargo firmasındaki kişilerde sizi reddedebilirler. Kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamına girmez. Servis ve değişim ücreti için ilgili firmayla görüşüp ücret bilgisini telefonla almanız daha yararlı olacaktır.
Garantisi bitmiş Samsung monitörün panelini bilgisayarcıda 150 TL panel artı 50 TL servis ücreti ile değiştirtmiştim. Panel geldikten bir gün sonra teslim ettiler. Canavar gibiydi valla
Hocam inşallah dediğiniz gibi olur. Fakat bu monitörde 144 Hz, 1 Ms, VA panel, Curved ekran ve Quantum Dot gibi teknolojiler var. Onlar gider mi? Gitmezse bilgisayarcıya götüreceğim.
Panel zaten uyan paneli takmıyorlar. Monitörünüzün model ve seri numarasına uygun kendi panelini takacaklar. Zannetmiyorum size kalkıp "Ya bak bu ucuzu bu da olur." desinler. Zaten siz de kabul etmezsiniz öyle bir şeyi.