Monitör ekranı nasıl temizlenir?

Şehirden şehre su farklı oluyor. Aşırı kireçliyse leke kalıyor ya da önceden çok kir varsa temizlenmemişse o leke gibi kalıyor. Arıtma cihazınız varsa ondan aldığınız suyla silin ya da pet şişe suyla silin.

İyi hatırlattınız bende sileyim monitörü. Ben bez tercihi olarak eski pamuklu atletleri seviyorum.

Hiç unutmam 20 yıl önce filandı sanırsam. Monitör iyice kötü oldu çok soluklaştı diye kendi kendime kızıyordum. Annemde cam siliyormuş, kadıncağız geldi elindeki bez temizmiş monitörü bir sildi aman tanrım ilk günkü gibi olmuştu. Canım annem =)

a101 de satılan gözlük temizleme bezi ile sıkıyordum ben. Yanlış mı yapıyoruz acaba

Hocam ağlatacaksınız.

Arkadaşlar BİM'e gidip mikrofiber bez aldım, ekranı temizledim. Çok güzel oldu vallahi

Yaklaşık bir ay falan oluyor, yeni bir monitör satın almıştım. Markası ASUS vg 249Q3a.

Ekranda ufak lekeler oluştu hayliyle, nasıl temizlemeliyim?
Bir sprey içerisine su doldurun mikrofiber beze az sıkın ve dairesel hareketle silin. Direk suyu ekrana sıkarsanız kalıcı leke olur. (İlkel yöntem). Veya direkt temizleyici ile yapabilirsiniz.

Bir sprey içerisine su doldurun mikrofiber beze az sıkın ve dairesel hareketle silin. Direk suyu ekrana sıkarsanız kalıcı leke olur. (İlkel yöntem). Veya direkt temizleyici ile yapabilirsiniz.
Temizleyici ile yapmaya korkmuştum ama bezi ıslatıp ekranı öyle sildim. Diğer ekipmanlarımı da öyle sildim çok güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…