Monitör ekranı nasıl temizlenir?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eve geldiğimde tam oyuna girecekken fark ettim ki ekranda hafif yağ ile su gibi karışık bir şey var elimle silmeyi denediğimde tam silemiyorum o yüzden yağ olarak yorumladım, evdeki imkanlarda nasıl temizleyebilirim?

Eve geldiğimde tam oyuna girecekken fark ettim ki ekranda hafif yağ ile su gibi karışık bir şey var elimle silmeyi denediğimde tam silemiyorum o yüzden yağ olarak yorumladım, evdeki imkanlarda nasıl temizleyebilirim?

Ben peçeteye hafif kolonya damlatip siliyorum bir şey olmuyor.

Nemli bir bezle sil sonra ya bırak kendi halinde kurusun ya da kuru bezle üstünden geç kurut. IPS monitör var 5 senedir. Hiçbir şey olmadı hep böyle silerim.

Kolonyayla da olur bir şey olmaz da gerek yok.

Islak mendil ardından kendi kururken hafif nemli kaldığında gözlük bezi ya da mikrofiber bez varsa iz kalmıyor mis gibi oluyor.

Kolonya veya alkol bazlı temizlik ürünlerini ekrana sürmeyiniz, zamanla ekranın üzerindeki kaplamayı bozacaktır. Onun yerine evde varsa mikrofiber bez yoksa sert olmayan ekranı çizmeyecek bir bezi suyla ıslatın ve sıkın. Nemli denecek seviyeye geldiğinde de silebilirsiniz. Elinizde varsa gözlük temizleme sıvısı veya gözlük temizleme mendilleri/bezleri de iş görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı