SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #1 Sonorous TV Ekran Temizleme Spreyi + Mikrofiber Temizleyici Fiyatı Bu ürün var kafamda sizin tavsiyeleriniz var mı? Ekran açıkken tozlar belli olmuyor ama monitör kapattığımda ekran hep tozlanmış.
Sonorous TV Ekran Temizleme Spreyi + Mikrofiber Temizleyici Fiyatı Bu ürün var kafamda sizin tavsiyeleriniz var mı? Ekran açıkken tozlar belli olmuyor ama monitör kapattığımda ekran hep tozlanmış.
alfonyonzo55 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #2 Herhangi bir temizleyici alman yeterli olacaktır. Ama nedendir bilmem öyle şeyler kılcal çizik yapıyor ben nereyi silsem. Ama mecbur da silmek lazım.
Herhangi bir temizleyici alman yeterli olacaktır. Ama nedendir bilmem öyle şeyler kılcal çizik yapıyor ben nereyi silsem. Ama mecbur da silmek lazım.
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #3 alfonyonzo55 dedi: Herhangi bir temizleyici alman yeterli olacaktır. Ama nedendir bilmem öyle şeyler kılcal çizik yapıyor ben nereyi silsem. Ama mecbur da silmek lazım. Genişletmek için tıkla... Gözlük temizleme mendiliyle sildim. İz bıraktı. Monitor acıkken belli olmuyor. Ama kapattıgında cizik cizik
alfonyonzo55 dedi: Herhangi bir temizleyici alman yeterli olacaktır. Ama nedendir bilmem öyle şeyler kılcal çizik yapıyor ben nereyi silsem. Ama mecbur da silmek lazım. Genişletmek için tıkla... Gözlük temizleme mendiliyle sildim. İz bıraktı. Monitor acıkken belli olmuyor. Ama kapattıgında cizik cizik
F faat Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 15 8 Mart 2017 #4 Mikro fiber bezle temızlenıyor ve ona ait temızleme suyu var set halinde bulabılırsınız Temizleme Kitleri - Temizlik Ürünleri - Vatan Bilgisayar
Mikro fiber bezle temızlenıyor ve ona ait temızleme suyu var set halinde bulabılırsınız Temizleme Kitleri - Temizlik Ürünleri - Vatan Bilgisayar
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2017 #5 Teknosa' da var monitör temizleme seti. Mağazaya gidip alabilirsin.