P piyon27 Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #1 Selamün aleyküm, monitörün üzerinde mavi çizgiler çıkmaya başladı. Ekrana elimle bastırınca çizgiler dağılıyor, sonra geri geliyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2020
Selamün aleyküm, monitörün üzerinde mavi çizgiler çıkmaya başladı. Ekrana elimle bastırınca çizgiler dağılıyor, sonra geri geliyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
OxyMoon Kilopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 456 Çözümler 5 Yer KSK Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #2 Monitörünüzün kaç yıllık olduğunu bilmiyorum. Servise verebilirsiniz. Garanti vs. dışı ise yeni monitör.
Monitörünüzün kaç yıllık olduğunu bilmiyorum. Servise verebilirsiniz. Garanti vs. dışı ise yeni monitör.
P piyon27 Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2020 #3 OxyMoon dedi: Monitörünüzün kaç yıllık olduğunu bilmiyorum. Servise verebilirsiniz. Garanti vs. dışı ise yeni monitör. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim
OxyMoon dedi: Monitörünüzün kaç yıllık olduğunu bilmiyorum. Servise verebilirsiniz. Garanti vs. dışı ise yeni monitör. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim