Monitör ekranına bant yapışıp çıkması zarar verir mi?

EfeKaan02

Kilopat
Merhaba, monitörü daha yeni açtım ve plastik paketini tekrar monitörün üstüne örttüm toz olmasın diye. İçine bant girmiş fark etmedim. Çıkarttım. Bu esnada bant yapışıp çıkmış olabilir. Herhangi bir sorun verir mi ön panele? Herhangi bir görüntüde sorun yok. Sadece leke vardı. Elimin lekesi de olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba, monitörü daha yeni açtım ve plastik paketini tekrar monitörün üstüne örttüm toz olmasın diye. İçine bant girmiş fark etmedim. Çıkarttım. Bu esnada bant yapışıp çıkmış olabilir. Olabilir herhangi bir sorun verir mi ön panele? Herhangi bir görüntüde sorun yok. Sadece leke vardı. Elimin lekesi de olabilir.

Hocam isterseniz dokunmayın da hatta tamamen izole edin :).hiçbir şey olmaz hocam lekesi kalabilir bandın oda illa çıkar bir şekilde normal şartlarda bir sorun olmaz.

Leke çıktıysa bir şey olmaz.
Evet çıktı teşekkür ederim.
Hocam isterseniz dokunmayın da hatta tamamen izole edin :).hiçbir şey olmaz hocam lekesi kalabilir bandın oda illa çıkar bir şekilde normal şartlarda bir sorun olmaz.
Yok hocam lekeden dolayı değil, bant sökülürken ön paneli çekmiş midir diye ondan tereddüt ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı