Monitör ekranında pembe noktalar

Durum nedir?

• Sorun ekran kartında.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
Yer
Sancaktepe, İstanbul
Merhabalar, iyi forumlar.
Başlıkta da belirttiğim üzere ekranda pembe noktalar çıkıyor.
Ayrıntılı konuşacak olursak sık sık çıkmamakla birlikte mavi-turkuaz tonlarının üzerinde çıkıyor.
Mesela Sea of Thieves'da denizin içine girdiğimde (denize daldığımda) belli bir noktada örneğin dalgada pembe noktalar çıkıyor. O noktaya bakmayınca (oyunda) gidiyor.
Noktalar sık değil ve piksel büyüklüğünde.
Tahminimce monitör ömrünü yavaş yavaş dolduruyor.
Monitörüm: ASUS VX207NE 19,5 inç LED.
3-4 senelik monitör.
Arkadaşlar aynı zamanda duvar kağıdımda da oluyor. Sadece oyunda değil, turkuaz tonunda her yerde oluyor.
Örnek bir duvar kağıdında ekran görüntüsü alıp işaretlerdim. (Gereksiz bir hareket biliyorum. )🙂
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran kartım: AMD Radeon RX 570 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi balkondan atacağım. Hocam neden işletim sisteminin sunduğunu paylaşıyorsunuz? Monitörünüzün ömrünün yavaş yavaş dolduğunu belirtmişsiniz neden bunu cep telefonu ile fotoğraflayıp paylaşmak yerine ekran görüntüsü almayı tercih ettiniz?
Doğru söylüyorsunuz. :D
Hocam ekran kartını söküp tümleşik olanla kullanın bir süre. Sorunun hangi parçadan kaynaklı olduğunu anlarsınız.
Şimdi deniyecem.
Müjdemi isterim! Monitörde sıkıntı varmış. Bir an korktum kartta sorun var diye. ( Monitörü bozulunca sevinen tek insan :) )
IMG_20190901_125549.jpg
IMG_20190901_125639.jpg
IMG_20190901_125655.jpg
IMG_20190901_125659.jpg

S3 MİNİ ile olduğu kadar. Fotoğraflarda da az çok anlaşılıyor.
Sorun monitörde. Şuan İntel HD Graphics'de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı