3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Aralık 2021 #11 Kryno dedi: Yanlış anladınız galiba bu ekran için özel bez falan var mı? Bende sadece o fakir temizleyici suyu var. Genişletmek için tıkla... Yani dostum ekran silme bezleri var ben marketten 10TL gibi bir ücrete almıştım daha kullanmadım ama ıslak mendilimsi tarz da.
Kryno dedi: Yanlış anladınız galiba bu ekran için özel bez falan var mı? Bende sadece o fakir temizleyici suyu var. Genişletmek için tıkla... Yani dostum ekran silme bezleri var ben marketten 10TL gibi bir ücrete almıştım daha kullanmadım ama ıslak mendilimsi tarz da.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 1 Aralık 2021 #12 Kryno dedi: Yanlış anladınız galiba bu ekran için özel bez falan var mı? Bende sadece o fakir temizleyici suyu var. Genişletmek için tıkla... Ben Micro Wiper bezle siliyorum ama iyice sık çok az nemli olsun. Özel bezler var istersen internetten aratıp bulabilirsin.
Kryno dedi: Yanlış anladınız galiba bu ekran için özel bez falan var mı? Bende sadece o fakir temizleyici suyu var. Genişletmek için tıkla... Ben Micro Wiper bezle siliyorum ama iyice sık çok az nemli olsun. Özel bezler var istersen internetten aratıp bulabilirsin.