ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 29 Kasım 2023 #11 Longhorn dedi: Evet, monitör ekranını ıslak mendille silmek sorun yaratır. Onun yerine nemli bir bezle silmeyi öneririm. Benimki o yüzden bu hale gelmişti. Eki Görüntüle 2035821 Bundan sonra yapmamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Eski monitörlerde oluyor bu olay, yeni paneller dayanıklı ıslak mendile.
Longhorn dedi: Evet, monitör ekranını ıslak mendille silmek sorun yaratır. Onun yerine nemli bir bezle silmeyi öneririm. Benimki o yüzden bu hale gelmişti. Eki Görüntüle 2035821 Bundan sonra yapmamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Eski monitörlerde oluyor bu olay, yeni paneller dayanıklı ıslak mendile.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Kasım 2023 #12 ZerefDragneel dedi: Eski monitörlerde oluyor bu olay, yeni paneller dayanıklı ıslak mendile. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum Olsun gene de tedbirli davranmak iyidir
ZerefDragneel dedi: Eski monitörlerde oluyor bu olay, yeni paneller dayanıklı ıslak mendile. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum Olsun gene de tedbirli davranmak iyidir
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.738 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #13 Longhorn dedi: Evet, monitör ekranını ıslak mendille silmek sorun yaratır. Onun yerine nemli bir bezle silmeyi öneririm. Benimki o yüzden bu hale gelmişti. Eki Görüntüle 2035821 Bundan sonra yapmamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Garantiye verdiniz mi diye soracaktım, eski monitörmüş. Fark etmedim.
Longhorn dedi: Evet, monitör ekranını ıslak mendille silmek sorun yaratır. Onun yerine nemli bir bezle silmeyi öneririm. Benimki o yüzden bu hale gelmişti. Eki Görüntüle 2035821 Bundan sonra yapmamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Garantiye verdiniz mi diye soracaktım, eski monitörmüş. Fark etmedim.
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 6 Eylül 2024 #14 381258 dedi: Garantiye verdiniz mi diye soracaktım, eski monitörmüş. Fark etmedim. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere sildim monitör üst kısmında çizgi çıktı tavsiye etmiyorum.
381258 dedi: Garantiye verdiniz mi diye soracaktım, eski monitörmüş. Fark etmedim. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere sildim monitör üst kısmında çizgi çıktı tavsiye etmiyorum.