M MehmetMert35 Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #1 Monitör ekranı gidip geliyor. 10 dakika - 6 saat arası bir sürede normale dönüyor. (Video nasıl ekleniyor bulamadım.)
Monitör ekranı gidip geliyor. 10 dakika - 6 saat arası bir sürede normale dönüyor. (Video nasıl ekleniyor bulamadım.)
Mr_Bean Hectopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #2 Kabloları kontrol ettiniz mi?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 5 Haziran 2018 #3 Youtube'a yükle videoyu. Gidip geliyor derken nasıl bir gidip gelme, anlamadım? Ayrıca monitörünün ve bilgisayarının marka modelini yazmayı unutma.
Youtube'a yükle videoyu. Gidip geliyor derken nasıl bir gidip gelme, anlamadım? Ayrıca monitörünün ve bilgisayarının marka modelini yazmayı unutma.
M MehmetMert35 Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #4 Monitör: HKC MODEL:9812 Bilgisayar toplama. Videoyu da az sonra atacağım o zaman. Edit: kablolar sağlam ve takılı.
Monitör: HKC MODEL:9812 Bilgisayar toplama. Videoyu da az sonra atacağım o zaman. Edit: kablolar sağlam ve takılı.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 5 Haziran 2018 #5 Bilgisayarınızın teknik özelliklerini yazın o zaman.
M MehmetMert35 Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Işte boyle yanıp sönüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Işte boyle yanıp sönüyor.
Mr_Bean Hectopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #7 Ekran kartında sıkıntı olabilir mi?
M MehmetMert35 Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #8 Ram: 2 gb 667 MHZ Ekran kartı: GTX 750 İşlemci: İntel core 2 duo e7500 Anakart: Asus g41 p5g41c-m lx
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 5 Haziran 2018 #9 Ekranınız neden o kadar düşük çözünürlükte? Bana monitörünüzden kaynaklı bir problem gibi geldi. LED aydınlatma devrenizde bir problem olmuş olabilir.
Ekranınız neden o kadar düşük çözünürlükte? Bana monitörünüzden kaynaklı bir problem gibi geldi. LED aydınlatma devrenizde bir problem olmuş olabilir.
M MehmetMert35 Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #10 Mr_Bean dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartından değil. Ekran kartını dün taktım, sorun 4 gündür var. Mert dedi: Ekranınız neden o kadar düşük çözünürlükte? Bana monitörünüzden kaynaklı bir problem gibi geldi. LED aydınlatma devrenizde bir problem olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ilk taktığımda ilk ayar olarak böyle oldu. Ekran yanıp söndügünden ayarlayamadım ama olabilir. Başka bir bilgisayarla kontrol etmem gerek galiba.
Mr_Bean dedi: Ekran kartında sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartından değil. Ekran kartını dün taktım, sorun 4 gündür var. Mert dedi: Ekranınız neden o kadar düşük çözünürlükte? Bana monitörünüzden kaynaklı bir problem gibi geldi. LED aydınlatma devrenizde bir problem olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ilk taktığımda ilk ayar olarak böyle oldu. Ekran yanıp söndügünden ayarlayamadım ama olabilir. Başka bir bilgisayarla kontrol etmem gerek galiba.