Monitör farkı oynanışı etkiler mi?

Bütçe
5000
Doğru söylüyorsunuz hocam, ben kendi tecrübelerimle yorum yapmak istedim. Hatalı, yanlış kısımlar vardır illa ki.

10k kadar çıkabilirim.

Renk gamutu fiyatına göre iyi değil ama rekabetçi odaklı monitörlerde yapacak bir şey yok.

Aslında sana önerim burada biraz Hz'den feragat edip iyi bir 2K monitör alman yönünde olur. Çünkü yüksek Hzli modeller abuk fiyatlarda satılıyor. Philips'in renk gamutu çok daha yüksek bu modelden ayrıca 2K çözünürlüğe sahip.

Eğer 2K 27inç benim kullanımıma uymaz, 24inç şart diyorsan VG259QMRl5a alabilirsin. VG249QML5a da 7.5k bandında satılıyor, aslında onu da almak bir seçenek ama fiyatı 300Hz modele yakın. Bu yüzden bunu almak daha mantıklı oluyor. Ama bu sefer de 2K yüksek renk gamutuna sahip modellerle aynı seviyeye çıkmış oluyorsun. Birinden feragat etmen gerekecek.

Aslında pivotsuz modeli alıp yanına stand almak pivotlu VG249QML5a modelinden daha mantıklı.

Yani öneri sıralamam şu şekilde 2K 240Hz philips>1080p 300Hz asus>1080p 240Hz pivotsuz model + stand.

Eğer fiyatlar düzgün olsaydı 300hz modeli alıp geçilebilirdi ama yüksek hz li 2k monitörlerle aynı fiyat bandında satıldıkları icin pek bir albenisi kalmıyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim desteğiniz için, zahmet ettiniz.

Tabi soruyu sormana sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…