Monitör fiyatları düşer mi?

rozeb

Decapat
Daha fazla  
Monitör almayı düşünüyorum. Sizce monitör fiyatları düşer mi? Beklemek mantıklı olur mu?

Düşmez, Dolara bağlı hepsi. İndirim bekleyebilirsiniz en fazla.

Muhtemelen 1 yıldır düşerse diye bekliyorum gördüğüm en düşük fiyat 2000tl oldu. O da bir mağazanın açılış kampanyası.

Hocam keşke düşse Amerikada 170 dolar olan monitör burada 250 dolar ve üstüne satılıyor şöyle 1 ay teknolojik ürünlerden vergi alınmasa var ya tüm markalar trden memnun kalacak . Ben de monitör arıyorum yani ucuz olsa alacağım da işte... asgeri ücrette artışa gidildi, aynı ekonomi politikasıyla devam edilirse artışa devam edileceğini düşünüyorum.

Monitör almayı düşünüyorum. Sizce monitör fiyatları düşer mi? Beklemek mantıklı olur mu?

Sanmam, yaz indirimlerinde 4800'e 280Hz panel aldım, şu an aynısı en düşük 7000 TL. Ancak kampanya falan olursa belki.

Mesut Çevik'in videosu her şeyi açıklıyor aslında. incehesap'ın konuğu olmuştu. Fiyatların artmasının sebebi COVID-19'a paralel biçimde artan talep ve firmaların normalden fazla sipariş vermesinden kaynaklı. Salgın sona erdikten sonra talep azaldı ve ürünler uzun süre stokta kalınca fiyatları düşürmek zorunda kaldılar, şimdi de stoklar tükendiği için güncel kurdan satıyorlar. Döviz kurları geriye çekilmediği sürece fiyatların düşmesi imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…