Beysonerrx Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Görüntüde ghosting var mı? Yoksa Hz ile mi alakalı?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Böyle anlayamayız, o UFO'ları kamera ile takip et.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.252 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Beysonerrx dedi: Eki Görüntüle 2434263 Görüntüde ghosting var mı? Yoksa Hz ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Video atabilir misiniz?
Beysonerrx dedi: Eki Görüntüle 2434263 Görüntüde ghosting var mı? Yoksa Hz ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Video atabilir misiniz?
Beysonerrx Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 nedensevilmedik dedi: Video atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl atıyoruz hocam bilmiyorum
nedensevilmedik dedi: Video atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl atıyoruz hocam bilmiyorum
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.252 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 Beysonerrx dedi: Nasıl atıyoruz hocam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'a atın videoyu oradanda linkini bize atın.
Beysonerrx dedi: Nasıl atıyoruz hocam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'a atın videoyu oradanda linkini bize atın.
Beysonerrx Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 nedensevilmedik dedi: YouTube'a atın videoyu oradanda linkini bize atın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nedensevilmedik dedi: YouTube'a atın videoyu oradanda linkini bize atın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.405 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #7 Biraz fazla ghosting var.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.252 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #8 Beysonerrx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ghosting var ama aşırı rahatsız edici seviyede değil gibi duruyor.
Beysonerrx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ghosting var ama aşırı rahatsız edici seviyede değil gibi duruyor.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #9 Beysonerrx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Var, model nedir?
Beysonerrx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Var, model nedir?
Beysonerrx Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #10 bdxmrz dedi: Var, model nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam model çok eski Samsung SyncMaster S19b150. yeni monitor alacağım benim monitorde ghosting var mı anlayamadığım için başlığı açtım.
bdxmrz dedi: Var, model nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam model çok eski Samsung SyncMaster S19b150. yeni monitor alacağım benim monitorde ghosting var mı anlayamadığım için başlığı açtım.