bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #11 Beysonerrx dedi: Hocam model çok eski Samsung SyncMaster S19b150. yeni monitor alacağım benim monitorde ghosting var mı anlayamadığım için başlığı açtım. Genişletmek için tıkla... Var, galiba R25F-30 alacaksınız, sorun olmazsa 1 hafta içinde elime geçer, hatta daha az sürede.
Beysonerrx dedi: Hocam model çok eski Samsung SyncMaster S19b150. yeni monitor alacağım benim monitorde ghosting var mı anlayamadığım için başlığı açtım. Genişletmek için tıkla... Var, galiba R25F-30 alacaksınız, sorun olmazsa 1 hafta içinde elime geçer, hatta daha az sürede.
Beysonerrx Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #12 bdxmrz dedi: Var, galiba R25F-30 alacaksınız, sorun olmazsa 1 hafta içinde elime geçer, hatta daha az sürede. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aklımdaki 2 3 modelden birisi. Çok memnun olurum değerlendirmelerinizden.
bdxmrz dedi: Var, galiba R25F-30 alacaksınız, sorun olmazsa 1 hafta içinde elime geçer, hatta daha az sürede. Genişletmek için tıkla... Evet hocam aklımdaki 2 3 modelden birisi. Çok memnun olurum değerlendirmelerinizden.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #13 @Beysonerrx Monitörü aldım, gayet güzel monitör, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ancak MPRT modunda kullanma, OverDrive 3 ayarında kullan.
@Beysonerrx Monitörü aldım, gayet güzel monitör, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ancak MPRT modunda kullanma, OverDrive 3 ayarında kullan.
Beysonerrx Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #14 bdxmrz dedi: @Beysonerrx monitörü aldım, gayet güzel monitör, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ancak MPRT modunda kullanma, OverDrive 3 ayarında kullan. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşün için teşekkür ederim
bdxmrz dedi: @Beysonerrx monitörü aldım, gayet güzel monitör, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ancak MPRT modunda kullanma, OverDrive 3 ayarında kullan. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşün için teşekkür ederim