Monitör gibi projeksiyonda mavi ışık

Eurus.

Hectopat
Monitör yerine projeksiyon alsam tavandan duvara yansıyacağı için yine de gözler mavi ışıga maruz kalir mi? Yanı göz sağlığı için minimum zararı hangisi verir. PC'de Gözlerim 10 dakikada acayip yoruluyor. 2 hafta once MSI monitör aldım. Mavi ışık korumalı o bu şu bir sürü özellikli hicbir fark olmayinca iade ettim. PC Gozluk falanda denedim yok bana misin demiyor. Gözlerime soruyorum Görmek istediğin neyse söyle ona bakayım ama yok illa bakma bir şeye yoruluyorum diyor. 😁

Projeksiyon daha az zarar verir. Ekrana bakmak yerine yapay ışık yansıtılmış duvara bakıyorsun.
Bende boyle düşündüm ama ayrıntısını bilemediğim için ortada kaldım.
Bilgisayarınızda sarı ışığı açmayı deneyin. Ben olsam projeksiyon kullanmam çünkü tepki süresi azalır.
Win10 nun kendi ışığını f.lux'u monitörün kendi ayarı ve sarı oyuncu pc gözlüğü falan herşey denedin ama malesef olmadı.

Bence bir doktora görününüz ya da parlaklığı kısıp deneyiniz.
3 farklı hastane 4 goz doktoru ayrica sinüzit var da o mu tetikliyor diye kbb gittim.beyin veya göze giden sinirlerle alakalı olabilir mi diye beyin sinire ve göze giden damarlarla alakalı olabilir diye k. Damar bolumlerinede gittim. Çunku isim geregi pc kullanmam şart her ihtimali degerlendirdik. Herşey çok şükür tertemiz karantina sürecinde bir sabah yanma ve aşırı sulamayla başladı yanma sulanma gecti yorgunluk kaldı. Bakalım bir sorun var Ama bulamadık 😅müsait bir zaman alanına özel bir göz hastanesini gidicem ama suanluk bana monitör veya projeksiyon lazımdı bende projeksiyon dün siparişi verdim 😁 en azından test eder gözlemler performansını bu konuda paylasirim almak isteyene tecrübe aktarmis olurum 🖐

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı