AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 991 Çözümler 4 2 Eylül 2024 #1 Şu an iki ucu kırık bir DP kullanıyorum ve ara sıra gidiyor ama 0 sorunsuz kabloyu takınca salise başı gidiyor geliyor gidiyor, bunun sebebi nedir?
Şu an iki ucu kırık bir DP kullanıyorum ve ara sıra gidiyor ama 0 sorunsuz kabloyu takınca salise başı gidiyor geliyor gidiyor, bunun sebebi nedir?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 2 Eylül 2024 #2 Monitör veya ekran kartı girişleriniz zarar görmüş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 991 Çözümler 4 3 Eylül 2024 #3 Things dedi: Monitör veya ekran kartı girişleriniz zarar görmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Diğer DP girişine takıyorum ekran kartında sorun olmuyor şu anda monitöre takılı kırık olan kablo ama bir sıkıntı yok hocam zarar görmüş olsa bunda da sorun çıkartmaz mıydı kablo kırık oldugu için arada sırada gidiyor. Artı 0 Eksi
Things dedi: Monitör veya ekran kartı girişleriniz zarar görmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Diğer DP girişine takıyorum ekran kartında sorun olmuyor şu anda monitöre takılı kırık olan kablo ama bir sıkıntı yok hocam zarar görmüş olsa bunda da sorun çıkartmaz mıydı kablo kırık oldugu için arada sırada gidiyor.