3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar sistemde herhangi bir zarar yok, yazılımsal olduğunu düşünyorum, lütfen biri yardım edebilir mi? Son birkaç günde başladı bilgisayarı ellemediğim zaman oluyor, bunun bir zamanı var ben uykuyla alakalı bir problemi olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar sistemde herhangi bir zarar yok, yazılımsal olduğunu düşünyorum, lütfen biri yardım edebilir mi? Son birkaç günde başladı bilgisayarı ellemediğim zaman oluyor, bunun bir zamanı var ben uykuyla alakalı bir problemi olduğunu düşünüyorum.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 1 Ağustos 2021 #2 Ekran gidip gidiyor derken? Sürekli mi? Eğer herhangi bir tuşa bastığınızda ekran geliyorsa Windows ayarlarından uyku ayarlarına bakın bence.
Ekran gidip gidiyor derken? Sürekli mi? Eğer herhangi bir tuşa bastığınızda ekran geliyorsa Windows ayarlarından uyku ayarlarına bakın bence.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #3 Theguywholikestanks dedi: Ekran gidip gidiyor derken? Sürekli mi? Eğer herhangi bir tuşa bastığınızda ekran geliyorsa Windows ayarlarından uyku ayarlarına bakın bence. Genişletmek için tıkla... Monitörü ellediğim zamanlar bilgisayarla klavyede temas halindeyken olmuyor ellemezken berlirli bir saniyede oluyor eğer bozuk olsa her zaman olur.
Theguywholikestanks dedi: Ekran gidip gidiyor derken? Sürekli mi? Eğer herhangi bir tuşa bastığınızda ekran geliyorsa Windows ayarlarından uyku ayarlarına bakın bence. Genişletmek için tıkla... Monitörü ellediğim zamanlar bilgisayarla klavyede temas halindeyken olmuyor ellemezken berlirli bir saniyede oluyor eğer bozuk olsa her zaman olur.
D Deagle7 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #4 Bende de oluyodu,değiştirmek zorunda kaldım.Elektrik ile ilgili bir problem olabilir.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 1 Ağustos 2021 #5 O zaman dediğim gibi ayarlardan "ekran" ı seçip güç ve uyku ya bak. İşte burada. Eğer bu sorununu çözerse çözüldü olarak işaretlersen mutlu olurum.
O zaman dediğim gibi ayarlardan "ekran" ı seçip güç ve uyku ya bak. İşte burada. Eğer bu sorununu çözerse çözüldü olarak işaretlersen mutlu olurum.