Monitör görüntü gidip gelmesi

Hasan044

Centipat
Arkadaşlar bende 144 Hz 1MS bir monitör var benim minitörde gidip gelme söz konusu mesela evde biri prizi açtığında monitörde görüntü gidip geliyor. Sonra is PC'yi kapattiktan sonra monitör kendi kendine açılıp sinyal yok diyiyor sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anormallik yok, bütün monitörler öyledir (benim monitörler de dahil). (anormalmiş).

Prizde sorun olabilir. Aynı prize bazen kablo çekip 2 priz yapabiliyoruz ondan da olabilir.

6 Yıldır elektrik tesisat işleri ile uğraşıyorum bu sorun bende de vardı geçen sene.
Evinizdeki elektrik tesisatında bir problem olabilir aynı sigorta'ya aydınlatma ve priz hattını bağlamak gibi vb hatalardan olabiliyor bu ya da monitorden kaynaklıda olabilir başka prizde test etme şansınız var mıdır?

Sağol kankacım bir de başka prizde denerim bakarım olmazsa yazarım bir de kankacım bir soru sirabilir miyim Win 10 da anlık 2 3 saniyelik ses takılması oluyor bunun sebebi nedir biliyorsan yazar mısın çok teşekkür ederim.

Rica ederim.
Ses sürücülerini güncellemeni tavsiye ederim?

@Hasan044 monitörlerden birisini 2011, diğerini 2017 yılında aldım ve şimdiye kadar monitörlerde bir sıkıntı görmedim (aslında yeni olanda var ama sebebi benim yumruk atmış olmam).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…