lilzosl Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2023 #1 Ben bunu eskisi gibi yapmak istiyorum. Eskiden görüntü kaliteliydi bir renk ayarı yaptım sonra cok sarmadı eskisi gibi yaptım boyle oldu duzelmiyo cokta sonuc bulamadım yardımcı olurmusunuz Dosya Ekleri IMG_9532.jpeg 303,8 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleme: 4 Kasım 2023
Ben bunu eskisi gibi yapmak istiyorum. Eskiden görüntü kaliteliydi bir renk ayarı yaptım sonra cok sarmadı eskisi gibi yaptım boyle oldu duzelmiyo cokta sonuc bulamadım yardımcı olurmusunuz
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 4 Kasım 2023 #2 lilzosl dedi: Ben bunu eskisi gibi yapmak istiyorum. Eskiden görüntü kaliteliydi bir renk ayarı yaptım sonra cok sarmadı eskisi gibi yaptım boyle oldu duzelmiyo cokta sonuc bulamadım yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü değiştirmeyi deneyin.
lilzosl dedi: Ben bunu eskisi gibi yapmak istiyorum. Eskiden görüntü kaliteliydi bir renk ayarı yaptım sonra cok sarmadı eskisi gibi yaptım boyle oldu duzelmiyo cokta sonuc bulamadım yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü değiştirmeyi deneyin.
lilzosl Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2023 #3 YigiTZ0 dedi: Çözünürlüğü değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 4 Kasım 2023 #4 lilzosl dedi: işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Monitörü monitörün kendi ayarlarından sıfırlamayı denediniz mi? Üzerindeki tuşları kastediyorum.
lilzosl dedi: işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Monitörü monitörün kendi ayarlarından sıfırlamayı denediniz mi? Üzerindeki tuşları kastediyorum.
lilzosl Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Kasım 2023 #5 sıfırladım yine ise yaramadı